Basket League: Κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός – Επικίνδυνη έξοδος για το Περιστέρι

Basket League: Κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός – Επικίνδυνη έξοδος για το Περιστέρι

Δύο ματς περιέχει το σημερινό πρόγραμμα για την 10η αγωνιστική της Basket League.

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και Άρης-Περιστέρι περιέχει το σημερινό πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Basket League.

Άρης-Περιστέρι 17:15

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στον Άρη στη Θεσσαλονίκη με τους Περιστεριώτες να θέλουν τη νίκη μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λε Μαν για το Basketball Champions League, η οποία τους έβαλε σε μπελάδες.

Το Περιστέρι στα τελευταία ματς δεν δείχνει σταθερότητα, καθώς στα πέντε τελευταία παιχνίδια του έχει τρεις νίκες και δύο ήττες. Από την άλλη οι «κιτρινόμαυροι» διανύουν μία κακή χρονική περίοδο έχοντας μόλις μία νίκη στους τελευταίους οκτώ αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παρ’ όλα αυτά βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 5-4 και ακριβώς από κάτω τους είναι το Περιστέρι με το ίδιο ρεκόρ.

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 20:15

Το «τριφύλλι» δεν τα κατάφερε στη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague αποκομίζοντας δύο ήττες σε ισάριθμα ματς κόντρα σε Αναντολού Εφές και Ρεάλ Μαδρίτης. Πλέον οι πράσινοι στρέφουν το βλέμμα τους στο πρωτάθλημα ώστε να συνεχίσουν το αήττητο σερί που έχουν μέχρι στιγμής.

Από την άλλη η ομάδα του Τακιανού θα ψάξει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί απέναντι σε ένα πιο δυνατό σύνολο ώστε να ανέβει κι άλλοσ τη βαθμολογία της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός «φιγουράρει» στην 1η θέση με το απόλυτο 9/9, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι 5ος με ρεκόρ 5-4 και με νίκη θα προσπεράσει την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ