Ράπτορς, Λέικερς είδαν Χαραλαμπόπουλο

Ράπτορς, Λέικερς είδαν Χαραλαμπόπουλο

Υπό τα βλέμματα του προέδρου και του τζένεραλ μάνατζερ των Τορόντο Ράπτορς, Μασάι Ουτζίρι και Μπόμπι Ουέμπστερ αντίστοιχα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο ΝΒΑ Global Camp, που διοργανώνεται στο Τρεβίζο. Ο διεθνής φόργουορντ, που πήρε ειδική άδεια από τον ΠΑΟΚ για να πάει εκεί και γι’ αυτό δεν αγωνίστηκε στον πρώτο […]

Υπό τα βλέμματα του προέδρου και του τζένεραλ μάνατζερ των Τορόντο Ράπτορς, Μασάι Ουτζίρι και Μπόμπι Ουέμπστερ αντίστοιχα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο ΝΒΑ Global Camp, που διοργανώνεται στο Τρεβίζο.

Ο διεθνής φόργουορντ, που πήρε ειδική άδεια από τον ΠΑΟΚ για να πάει εκεί και γι’ αυτό δεν αγωνίστηκε στον πρώτο αγώνα με τον Προμηθέα για τη σειρά του μικρού τελικού της Basket League, έπαιξε τα περισσότερα λεπτά από κάθε άλλον παίκτη στην ομάδα του (27′.33»), αλλά ο απολογισμός του ήταν μάλλον φτωχός. Σκόραρε ένα τρίποντο σε τρεις προσπάθειες, ενώ μάζεψε ακόμα 4 αμυντικά ριμπάουντ.

Παρών στο γήπεδο ήταν και ο σκάουτ των Λέικερς, Τσαν Πέλιστερ. Τις πληροφορίες από το camp μεταδίδει ο Τζόναθαν Γκίβονι, δημοσιογράφος με ειδίκευση στο ντραφτ του ESPN και του DraftExpress.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ