Το… διπλό «blackjack» του Μιλουτίνοφ κόντρα στην Καρδίτσα (vid)

Το… διπλό «blackjack» του Μιλουτίνοφ κόντρα στην Καρδίτσα (vid)

Ιστορική εμφάνιση από τον Νίκολα Μιλουτίνοφ στην αναμέτρηση με την Καρδίτσα.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής της εύκολης νίκης του Ολυμπιακού επί της Καρδίτσας, καταφέρνοντας να ολοκληρώσει την αναμέτρηση με ένα μεγαλοπρεπές double-double 21 πόντων και 21 ριμπάουντ!

Ο Ολυμπιακός, με σχετική του ενημέρωση, αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Σέρβου σέντερ, τονίζοντας πως πέτυχε ατομικό ρεκόρ στα ριμπάουντ, ενώ ανέφερε ότι αυτή ήταν η τρίτη καλύτερη επίδοση στην ιστορία των Ερυθρόλευκων.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ:

«Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στην αναμέτρηση με την Καρδίτσα.

Ο Σέρβος σέντερ σε 25:07 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 21π. (5/7 βολές, 8/13 δίποντα), μάζεψε 21 ριμπάουντ (9 επιθετικά – 12 αμυντικά), έκανε 2 κλεψίματα, 2 κοψίματα και αναδείχθηκε MVP.

Μάλιστα, με τα 21 ριμπάουντ που μάζεψε -και αποτελούν ατομικό ρεκόρ για εκείνον- κατάφερε να μπει στην λίστα με τους κορυφαίους ριμπάουντερ και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα, πέρασε στην 3η θέση, ισοφαρίζοντας επίδοση του Ρόι Τάρπλεϊ, ο οποίος, ωστόσο, έχει και την 2η (22 ριμπάουντ), αλλά και την 1η θέση (23 ριμπάουντ)! Επίσης με τα 9 επιθετικά βρίσκεται πλέον στην 5η θέση μαζί με τους Παναγιώτη Φασούλα, Αλεξέι Ζεβροσένκο και Ντίνο Ράτζα. Στην συγκεκριμένη κατηγορία τις δύο πρώτες θέσεις κατέχει ο Παναγιώτης Φασούλας με 12 και 10 επιθετικά ριμπάουντ, ενώ 10 έχουν και οι Γουόλτερ Μπέρι και Ιγνάθιο Ντε Μιγκέλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ