Ανακοίνωση από τον ΕΣΑΚΕ για τη διάθεση των εισιτηρίων του All Star Game

Ανακοίνωση από τον ΕΣΑΚΕ για τη διάθεση των εισιτηρίων του All Star Game

Ο ΕΣΑΚΕ ενημερώνει τους φιλάθλους πως μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για το All Star Game και από τα γραφεία της ΚΑΕ Καρδίτσας.

Το ελληνικό All Star Game πλησιάζει, και θα διεξαχθεί στην Καρδίτσα, με τα εισιτήρια να βρίσκονται ήδη στον… αέρα για όποιον θέλει να παρακολουθήσει τη γιορτή του μπάσκετ στη χώρα μας.

Ο ΕΣΑΚΕ με σχετική του ανακοίνωση γνωστοποίησε πως δεν θα υπάρχουν μόνο στο διαδίκτυο, αλλά πλέον θα μπορεί ο κόσμος να μεταβεί στα γραφεία της ΚΑΕ Καρδίτσας και να προμηθευτεί από εκεί το μαγικό χαρτάκι.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Από σήμερα Τρίτη (12/12) και έως το προσεχές Σάββατο (16/12) το πρωί η διάθεση των εισιτηρίων για το 26ο All Star Game που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (16/12) και την Κυριακή (17/12) στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας «Γιάννης Μπουρούσης» θα πραγματοποιείται εκτός από διαδικτυακά και από τα γραφεία της Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ.

Τα γραφεία της ΚΑΕ Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ (Σταμούλη 3, 43100 Καρδίτσα) θα είναι ανοιχτά για το κοινό προκειμένου να προμηθευτούν εισιτήρια του All Star Game από τις 9 το πρωί έως τις 13:00 και από τις 18:00 έως τις 21:00

Το Σάββατο θα είναι από τις 9 το πρωί έως τις 13:00. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15, 20 και 50 ευρώ και τα εισιτήρια ισχύουν και για τις δύο ημέρες.

Για όσους επιθυμούν να κλείσουν εισιτήριο διαδικτυακά μπορούν να πατήσουν εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ