Γιατράς : «Δεν ξέρω τι έγινε με τον Φαγέ…»

Γιατράς : «Δεν ξέρω τι έγινε με τον Φαγέ…»

Ο Μάκης Γιατράς ήταν στενοχωρημένος για την ήττα του Προμηθέα, όμως δεν είχε να προσάψει τίποτα στους παίκτες του. Αντιθέτως, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το παιχνίδι, έκανε λόγο για υπέρβαση και στάθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα τραυματισμών, που αντιμετωπίζει η ομάδα του: «Παίξαμε με πέντε κοντούς σε μεγάλο χρονικό διάστημα. Είχαμε τραυματίες και απουσίες […]

Ο Μάκης Γιατράς ήταν στενοχωρημένος για την ήττα του Προμηθέα, όμως δεν είχε να προσάψει τίποτα στους παίκτες του. Αντιθέτως, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το παιχνίδι, έκανε λόγο για υπέρβαση και στάθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα τραυματισμών, που αντιμετωπίζει η ομάδα του:

«Παίξαμε με πέντε κοντούς σε μεγάλο χρονικό διάστημα. Είχαμε τραυματίες και απουσίες και σε αυτό οφείλεται η επιλογή του τριπόντου. Σήμερα ο Έλις μπήκε και μετά δεν μπορούσε να συνεχίσει. Κάναμε σήμερα μία υπέρβαση και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν ξέρω τι έγινε με τον Φαγέ στο τέλος, θα το δείτε στην τηλεόραση».

Επ’ αυτού λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, είπε: «Όταν ο αγώνας τελείωσε, μου είπαν οι άνθρωποι από την τηλεόραση ότι στον Φαγέ έγινε φάουλ στη τελευταία φάση. Δεν έχω δει όμως το ριπλέι».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του στη δημόσια τηλεόραση ο προπονητής του Προμηθέα είπε: «Σήμερα έλειψαν και οι Μιλόσεβιτς, Σαλούστρος και αυτό μας έκανε να παίξουμε ένα ματς με σχεδόν 5,5 παίκτες. Χάναμε 12 πόντους, αλλά επιστρέψαμε, τρέξαμε σε όλο το παιχνίδι και πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο όπως κάνουμε όλο τον χρόνο. Την Τετάρτη παίζουμε με τον ΠΑΟΚ που είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά και εμείς έχουμε κάνει μεγάλες νίκες εκτός έδρας και θέλουμε να πάμε όσο το δυνατό ψηλότερα φέτος».

Σε ό,τι αφορά το κίνητρο που έχουν οι παίκτες του για να παίξουν σε αυτή τη σειρά, ήταν ξεκάθαρος: «Δεν χρειάζεται να δώσω έξτρα κίνητρο στους παίκτες μας. Κίνητρο είναι η τρίτη θέση. Ο Προμηθέας είναι στη δεύτερη σεζόν στην Basket League και η τρίτη θέση είναι πολύ σημαντική για εμάς. Το αποδείξαμε και σήμερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ