Άρης : Τα δεδομένα για το μπάτζετ και την Ευρώπη

Άρης : Τα δεδομένα για το μπάτζετ και την Ευρώπη

Στο προσκήνιο το οικονομικό κομμάτι και η απόφαση για τη συμμετοχή σε διασυλλογική διοργάνωση.

Με σηκωμένα από νωρίς τα μανίκια, ο Άρης έχει πιάσει δουλειά και ετοιμάζει τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, προσπαθώντας να κλείσει όσα οικονομικά μέτωπα μπορεί.

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος έχει αναλάβει προσωπικά τις επαφές για τον διακανονισμό των οφειλών σε ιδιώτες και Δημόσιο, με το πλάνο να προβλέπει, σύμφωνα με πληροφορίες, την αποπληρωμή τους σε ορίζοντα τετραετίας.

Ένα ακόμη ζήτημα που διαχειρίζεται ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ είναι η εξεύρεση χορηγιών και χρηματικών πόρων μέσω του εμπορικού τμήματος της ομάδας, αξιοποιώντας τις γνωριμίες του και με τη βοήθεια επιφανών οπαδών.

Η τελική έκβαση των οικονομικών υποθέσεων θα διαμορφώσει το συνολικό μπάτζετ, που, όπως όλα δείχνουν, δεν αναμένεται να ξεπεράσει τα 500 χιλιάδες ευρώ μικτά.

Η συντηρητική προσέγγιση στα έξοδα της επόμενης σεζόν επηρεάζει και τη συμμετοχή του Άρη σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι κίτρινοι έχουν ήδη αρνηθεί πρόταση για να αγωνιστούν στο Eurocup και ενδιαφέρονται πλέον μόνο για το Basketball Champions League, στο οποίο η FIBA έχει ενημερώσει πως μπορούν να πάρουν μέρος μέσω wild card.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι μεταβατικές προπονήσεις της ομάδας, που είναι προγραμματισμένο να διαρκέσουν μέχρι το τέλος του μήνα. Στα σχέδια του Βαγγέλη Αγγέλου είναι η ενσωμάτωση υποψήφιων παικτών για να δοκιμαστούν και η παράλληλη βελτίωση του υπάρχοντος υλικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ