Άρης : Οι τρεις των μεταβατικών προπονήσεων και ο Μποχωρίδης

Άρης : Οι τρεις των μεταβατικών προπονήσεων και ο Μποχωρίδης

Αρχίζουν τη Δευτέρα οι μεταβατικές προπονήσεις στον Άρη με την παρουσία τριών παικτών, οι οποίοι δεν ήταν πέρυσι στο ρόστερ του. Ο ένας είναι ο Δημήτρης Βεργίνης, ο οποίος αγωνίστηκε στο Λαύριο και πριν από λίγες μέρες συμφώνησε να επιστρέψει στον Άρη και να παίξει του χρόνου με τη φανέλα του. Η συμφωνία αυτή δεν […]

Αρχίζουν τη Δευτέρα οι μεταβατικές προπονήσεις στον Άρη με την παρουσία τριών παικτών, οι οποίοι δεν ήταν πέρυσι στο ρόστερ του. Ο ένας είναι ο Δημήτρης Βεργίνης, ο οποίος αγωνίστηκε στο Λαύριο και πριν από λίγες μέρες συμφώνησε να επιστρέψει στον Άρη και να παίξει του χρόνου με τη φανέλα του. Η συμφωνία αυτή δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά πιθανότατα αυτό θα γίνει το προσεχές διάστημα.

Οι άλλοι δύο είναι ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, που έπαιξε φέτος στα Τρίκαλα, και ο Δημήτρης Γράβας, που έπαιξε στην ΑΕΛ. Γι’ αυτούς δεν υπάρχει για την ώρα σκέψη απόκτησης, αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί τίποτα στο μέλλον, εφόσον μάλιστα αφήσουν καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις.

Προτεραιότητα πάντως για τον Άρη φαίνεται πως αποτελεί ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Ένας παίκτης που όπως κι δει κανείς την περίπτωσή του, είναι ιδανικός για τους «κίτρινους» και μάλιστα η παραμονή του είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που ζήτησε ο Βαγγέλης Αγγέλου. Πιθανολογείται, λοιπόν, πως τις αμέσως προσεχείς μέρες θα ο Άρης θα καταθέσει επίσημη πρόταση στον διεθνή γκαρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ