Πασκουάλ : «Κρίσιμο και δύσκολο το πρώτο ματς»

Πασκουάλ : «Κρίσιμο και δύσκολο το πρώτο ματς»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, δήλωσε ικανοποιημένος από το επίπεδο προετοιμασίας και ετοιμότητας της ομάδας του, ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς των τελικών της Basket League, με τον Καταλανό τεχνικό των πράσινων να χαρακτηρίζει το πρώτο ματς της σειράς ως το πιο δύσκολο λόγω της πίεσης που υπάρχει. Μιλώντας στην Cosmote TV πριν από το πρώτο τζάμπολ, παρουσιάστηκε σίγουρος για την ομάδα του και δήλωσε αναλυτικά:

«Οι τελικοί είναι πάντα διαφορετικά παιχνίδια. Το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδό μας είναι δύσκολο και νομίζω κρίσιμο για την εξέλιξη της σεζόν. Ο Ολυμπιακός έχει ιδιαίτερο κίνητρο και είναι πολύ καλή ομάδα. Θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο.

Η ομάδα που δεν έχει το πλεονέκτημα της έδρας έχει τη δυνατότητα να αιφνιδιάσει εκτός έδρας τον αντίπαλό της. Παίζουμε όλη τη σεζόν για το πλεονέκτημα της έδρας και το έχουμε στην πλευρά μας χωρίς να θέλουμε να το χάσουμε. Υπάρχει πίεση εξαιτίας αυτού, αλλά πρέπει να τη διαχειριστούμε.

Προετοιμάζουμε το πλάνο της τακτικής όπως σε όλα τα ματς. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα ματς οι τελικοί, αλλά ως προς τη διαχείρισή τους τα αντιμετωπίζουμε όπως όλα τα παιχνίδια. Δεν εξαρτώνται τα πάντα από τους προπονητές, πολλά κριτήρια διαμορφώνουν ένα αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ