Παπανικολάου : «Περιορίσαμε τον Παναθηναϊκό σε μεγάλο βαθμό»

Παπανικολάου : «Περιορίσαμε τον Παναθηναϊκό σε μεγάλο βαθμό»

Ο φοργουορντ του Ολυμπιακού τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι εγκλώβισαν με το παιχνίδι τους τον Παναθηναïκό.

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν από τους πρωταγωνιστές της μεγάλης νίκης του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο διεθνής φόργουορντ των πειραιωτών τόνισε αμέσως μετά το ματς πως οι ερυθρόλευκοι βρήκαν τρόπους για να εγκλωβίσουν τον αντίπαλο τους.

«Νομίζω ότι στο κομμάτι της τακτικής ήμασταν εξαιρετικοί. Τους περιορίσαμε στο θέμα της ενέργειας και αυτό ήταν πολύ σημαντικό, γιατί είναι το παιχνίδι που τους αρέσει να παίζουν. Είχαν και αυτοί τις στιγμές τους αλλά σημασία έχει ότι καταφέραμε να πάρουμε μια μεγάλη νίκη και να κάνουμε το break», ήταν τα πρώτα λόγια του Παπανικολάου, με τον φοργουορντ των ερυθρόλευκων να προσθέτει.

«Το ζητούμενο για μας είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Είμαστε νωρίς ακόμα στην σειρά. Δε νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός ήταν κακός. Εμείς τον αναγκάσαμε να κάνει λάθη και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι.

Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι στο ΣΕΦ και είναι σίγουρο πως ο αντίπαλος μας θα ψάξουν για να βρουν τρόπους να μας προκαλέσουν προβλήματα με το παιχνίδι τους. Το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς. Επαναλαμβάνω είναι νωρίς ακόμα και αυτό που θέλουμε είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ