Ιστορική νίκη για Ολυμπιακό!

Ιστορική νίκη για Ολυμπιακό!

Η νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ δεν του δίνει μόνο προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, με δεδομένο ότι του χαρίζει το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά των τελικών. Είναι ταυτόχρονα και το πρώτο break, που πετυχαίνουν ποτέ οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο παιχνίδι σειράς τελικού με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό! Τις προηγούμενες επτά φορές […]

Η νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ δεν του δίνει μόνο προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, με δεδομένο ότι του χαρίζει το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά των τελικών. Είναι ταυτόχρονα και το πρώτο break, που πετυχαίνουν ποτέ οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο παιχνίδι σειράς τελικού με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό!

Τις προηγούμενες επτά φορές που ο Παναθηναϊκός είχε το πλεονέκτημα έδρας, είχε κερδίσει σε όλες τον πρώτο αγώνα και στις έξι από αυτές τις επτά φορές είχε πάρει και τον τίτλο. Φέτος ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά κάνει break.

Όμως δεν είναι η πρώτη φορά συνολικά που κερδίζει τον πρώτο αγώνα μιας σειράς τελικών, ενώ έχει μειονέκτημα έδρας. Τη σεζόν 2001-02 είχε κάνει break στο ΟΑΚΑ, αλλά αντίπαλός του ήταν η ΑΕΚ. Είχε μάλιστα κερδίσει και το δεύτερο παιχνίδι, αλλά στο τέλος τον τίτλο πήρε η Ένωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ