Παπαπέτρου: «Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας για 40 λεπτά»

Παπαπέτρου: «Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας για 40 λεπτά»

Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε για τη νίκη στο ΟΑΚΑ, αλλά κράτησε χαμηλά τη μπάλα, τονίζοντας ότι το break δεν σημαίνει τίποτα, αν ο Ολυμπιακός δεν καταφέρει να υπερασπιστεί την έδρα του.

Χαρούμενος που βοήθησε τον Ολυμπιακό να «σπάσει» την έδρα του Παναθηναϊκού και να κάνει το 1-0 στη σειρά των τελικών ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου, μετά τη λήξη του μεγάλου παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ.

Ο φόργουορντ των Πειραιωτών στάθηκε στο γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι παρέμειναν συγκεντρωμένοι καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη. Ο 24χρονος φόργουορντ, ωστόσο, κράτησε χαμηλά την μπάλα, τονίζοντας ότι το break στο ΟΑΚΑ δεν σημαίνει τίποτα, αν ο Ολυμπιακός δεν καταφέρει να υπερασπιστεί την έδρα του στο δεύτερο παιχνίδι των τελικών.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μείναμε στο πλάνο 40 λεπτά. Κάναμε κάποια λάθη. Σε άλλα παιχνίδια, τα έχουμε παρατήσει. Σήμερα ξέραμε ότι πρέπει να παίξουμε μέχρι τέλους. Το κάναμε, μείναμε συγκεντρωμένοι και παίξαμε ένα καλό μπάσκετ. Έχουμε καταλάβει από πρώτο χέρι ότι το κάθε ματς τελειώνει στο 40′. Είμαστε χαρούμενοι για το 1-0, αλλά αυτή νίκη δεν θα έχει καμία σημασία αν δεν παίξουμε το ίδιο μπάσκετ και στο δεύτερο ματς. Νομίζω πως θα είναι πιο δύσκολο από αυτό. Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδo όμως».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ