Πασκουάλ : «Το χειρότερό μας παιχνίδι, δίκαια νίκησε ο Ολυμπιακός»

Πασκουάλ : «Το χειρότερό μας παιχνίδι, δίκαια νίκησε ο Ολυμπιακός»

Ο Τσάβι Πασκουάλ στάθηκε στην κακή απόδοση της ομάδας του και τον τρόπο που αντέδρασε ο αντίπαλός του στο ΟΑΚΑ.

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του ο Τσάβι Πασκουάλ μετά το παιχνίδι. Ο Καταλανός τεχνικός υποστήριξε στη συνέντευξη τύπου ότι: «Ηταν ένα παιχνίδι με δύο πρόσωπα, τα πρώτα 12 λεπτά παίξαμε καλά, δεν βιαστήκαμε και κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Τα υπόλοιπα λεπτά παίξαμε φρικτά, δύσκολα παίζει κανείς χειρότερα. Κάναμε λάθη, βεβιασμένες κινήσεις και κακές επιθέσεις.

Όταν επιστρέψαμε από το ημίχρονο, ήταν καλύτεροι στην άμυνα όμως συνεχίσαμε να κάνουμε κακές επιλογές και το ένα λάθος μετά το άλλο. Στο τελευταίο κομμάτι αρχίσαμε να παίζουμε λάθος και στην άμυνα που ήταν φανερά προϊόν απογοήτευσης. Τελικά χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν αξίζαμε να κερδίσουμε».

Ο Πασκουάλ είπε: «Ειμαστε στα πλέι οφ και είναι απλά το 1-0. Απλά θα κατέβουμε όπως πρέπει στα επόμενο παιχνίδι. Δεν είναι αυτό το παιχνίδι μας και δεν είχαμε τον έλεγχο και δεν κάναμε απλά τα πράγματα έτσι όπως ακριβώς έπρεπε».

Σχετικά με τη διαιτησία αρχικά είπε «Όταν υπάρχει μία γραμμή όσον αφορά στη διαιτησία και τα πράγματα εξακολουθούν σε αυτήν την πορεία, δεν τρέχει τίποτα. Ενώ για την εικόνα της ομάδας του τόνισε: «Συνήθως σκοράρουμε πολύ στον αιφνιδιασμό. Τώρα είχαμε 5 πόντους σε 16 προσπάθειες που δεν είναι συνηθισμένο για εμάς».

Από ένα σημείο και μετά χάσαμε τον έλεγχο κάναμε βεβιασμένες ενέργειες και όταν είσαι γηπεδούχος η πίεση έρχεται σε εσένα. Όταν οι παίκτες δεν έχουν την ηρεμία για αντιδράσουν τότε υπάρχει πρόβλημα. Ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά είχε αυτοπεποίθησή στο 60-70% του αγώνα ήμασταν πίσω στο σκορ και αμυνόμενοι».

Ερωτώμενος και πάλι για την διαιτησία πρόσθεσε «Δεν είσαι σοβαρό αυτό που συμβαίνει, στην αρχή υπήρχαν παράπονα αν πρέπει να παίξουν διαιτητές από την Ευρωλίγκα. Στη  συνέχεια είχαν παράπονα όταν ήταν μπροστά στο σκορ. Δεν είναι η κατάσταση αυτή σωστή».

Μάλιστα με αυτοκριτική δήλωσε: «Σήμερα χάσαμε εμείς το παιχνίδι ξεκάθαρα και χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Σήμερα πολλοί παίκτες δεν ήταν στην καλύτερη τους μέρα. Ο κόσμος έφυγε νωρίτερα και ήταν δικό μας σφάλμα. Κάναμε το χειρότερό μας παιχνίδι αυτά τα δύο χρόνια. Εγώ είμαι ο μέγιστος υπεύθυνος για αυτήν την εικόνα, πολλοί παίκτες έπαιξαν κάτω από τις δυνατότητές τους σήμερα. Απο την άλλη ο Ολυμπιακός ήταν πιο ήρεμος, ήξερε τι έγινε στο παιχνίδι. Ετρεξε όταν έπρεπε και ήταν καλύτερος από εμάς στο παιχνίδι. Από την άλλη μόλις ξεκινήσαμε χάνουμε 1-0 και υπάρχει πολύ μέλλον τώρα στη σειρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ