Μάντζαρης : «Δεν μπορούσαμε να χάσουμε από δύο παίκτες»

Μάντζαρης : «Δεν μπορούσαμε να χάσουμε από δύο παίκτες»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός εκτέλεσε με ακρίβεια το πλάνο που τον οδήγησε στη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μάντζαρης, ήταν από τους παίκτες κλειδιά για στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού μέσα στο ΟΑΚΑ, προσφέροντας τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Μιλώντας μετά το ματς στην κάμερα της Cosmote TV, ο Έλληνας περιφερειακός του Ολυμπιακού εξήγησε πως ήρθε το μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού:

«Παίζαμε με μια ομάδα που έχει τρομερό ρυθμό ειδικά στο γήπεδό της και μπορεί να κάνει ζημιά στον αντίπαλο. Για 35 λεπτά ελέγξαμε απόλυτα τον ρυθμό κάναμε αυτό που έπρεπε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και βρήκαμε ρυθμό, ενώ γυρίσαμε καλά τη μπάλα. Είμαστε χαρούμενοι που κάναμε το διπλό στο ΟΑΚΑ αλλά ακόμα δεν έγινε τίποτα, πρέπει να κάνουμε δύο ακόμα νίκες για να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και να κάνουμε το 2-0 στην έδρα μας. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ κακός, αλλά βοηθήσαμε κι εμείς σε αυτό. Ήταν λογικό όταν τους περιορίσαμε να μην βάλουνε και τα σουτ. Παίξαμε τον Καλάθη με αλλαγές. Ξέρουμε ότι μπορεί να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Είναι πολύ καλός σε επίθεση και δημιουργία. Και ο Τζέιμς έβαλε πολλούς πόντους, αλλά δεν μπορούσαμε να χάσουμε μόνο από δύο παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ