Υποδοχή ηρώων στο ΣΕΦ! (pics)

Υποδοχή ηρώων στο ΣΕΦ! (pics)

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μεγάλη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού και αυτό δεν θα μπορούσε παρά να προκαλέσει ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας. Κι επειδή δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν στο γήπεδο τους παίκτες, το έκαναν λίγο αργότερα στο ΣΕΦ. Περίπου 200 φίλοι του Ολυμπιακού μαζεύτηκαν στο φαληρικό γήπεδο και […]

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μεγάλη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού και αυτό δεν θα μπορούσε παρά να προκαλέσει ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας. Κι επειδή δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν στο γήπεδο τους παίκτες, το έκαναν λίγο αργότερα στο ΣΕΦ.

Περίπου 200 φίλοι του Ολυμπιακού μαζεύτηκαν στο φαληρικό γήπεδο και αποθέωσαν την αποστολή της ομάδας, όταν αυτή επέστρεψε από το ΟΑΚΑ. «Θρύλε γερά, πρωτάθλημα ξανά», φώναζαν, ενώ τα καπνογόνα έκαναν τη νύχτα μέρα. Πολλά μπράβο πήγαν και στον Γιάννη Σφαιρόπουλο, για τον οποίο είπαν «μπράβο εσύ το πήρες το παιχνίδι», ενώ αποθεώθηκε και ο Γιώργος Μπόγρης για την εμφάνισή του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ