Χάρισον: «Φοβερή η ατμόσφαιρα στην έδρα μας, για το καλύτερο με Τόφας»

Χάρισον: «Φοβερή η ατμόσφαιρα στην έδρα μας, για το καλύτερο με Τόφας»

Ο Άντριου Χάρισον μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Τόφας, αλλά και για τον κόσμο της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά που θα είναι άκρως απαιτητική με συνεχόμενα παιχνίδια, και ο Άντριου Χάρισον μίλησε για όσα έχει ζήσει μέχρι στιγμής στον Δικέφαλο του βορρά.

Ο Αμερικανός αναφέρθηκε στις δηλώσεις του για το ματς με την Καρδίτσα, για τα συνεχόμενα ματς, για τις γιορτές, για τον κόσμο της ομάδας, αλλά και για τον αγώνα απέναντι στην Τόφας.

Οι δηλώσεις του Άντριου Χάρισον:

Για τον αγώνα με την Καρδίτσα: «Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κάναμε καλό ξεκίνημα στην αρχή, αλλά επέστρεψαν. Μιλάμε όμως για επαγγελματικό μπάσκετ. Είναι δύσκολη λίγκα, ούτε είναι κακή ομάδα η Καρδίτσα. Το μόνο πράγμα που μετράει είναι ότι κατορθώσαμε στο τέλος να το αντιμετωπίσουμε και να πάρουμε τη νίκη».

Για την επίπονη διαδικασία των δύο αγώνων την εβδομάδα: «Είναι δύσκολο να παίζεις δύο παιχνίδια την εβδομάδα, αλλά αυτό το ξέραμε όταν ήρθαμε στην ομάδα και αυτό δεν μπορεί να είναι δικαιολογία. Σίγουρα είναι δύσκολο κυρίως στις επιπτώσεις που έχεις στο σώμα σου. Πρέπει να φροντίζεις πολύ το σώμα σου και να το ξεπερνάς. Παρόλα αυτά το ξέρουμε. Το κάνουμε από την αρχή της χρονιάς. Δεν μπορούμε να το χρησιμοποιούμε όταν κάτι δεν πηγαίνει όπως πρέπει. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη και μπορούμε χωρίς δεύτερες σκέψεις να απολαύσουμε τα Χριστούγεννα και τις οικογένειες μας. Ας το αφήσουμε εκεί. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι το κερδίσαμε και πάμε στο επόμενο».

Για το πώς θα περάσει αυτές τις ημέρες: «Είναι δύο ημέρες χωρίς προπόνηση. Πιθανότατα θα τις περάσω με κάποιους από τους συμπαίκτες μου. Δεν είμαι ο μόνος που είναι εδώ χωρίς οικογένεια. Το πιο πιθανό είναι ότι θα το ζήσουμε οικογενειακά, αλλά εμείς μεταξύ μας. Οι συμπαίκτες μου που δεν έχουν οικογένειες εδώ, και θα προσπαθήσουμε να το απολαύσουμε. Είναι το καλύτερο που μπορείς να ζητήσεις, να είμαστε καλά μεταξύ μας και να μπορούμε να περάσουμε καλά».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Προμηθέα: «Μας κέρδισαν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Κάναμε κακή ήττα απέναντι τους στο πρώτο ματς. Το περιμένουμε αυτό το παιχνίδι, θέλουμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά πρώτα θέλουμε να αδειάσει το μυαλό μας το επόμενο διήμερο και από την στιγμή που θα επιστρέψουμε στις προπονήσεις την Τρίτη, θα δουλέψουμε για αυτά που έρχονται».

Για τους αγώνες με την Τόφας: «Παρόλο που τα παιχνίδια με την Τόφας ακολουθούν, είναι όλοι ενθουσιασμένοι. Είναι τεράστια παιχνίδια και είναι πολύ ωραίο να συνεχίσεις να βρίσκεσαι σε μία διεθνή σκηνή. Θα είναι πολύ δύσκολο και συναρπαστικό παιχνίδι. Δεν με ενδιαφέρει τι ακούω για αυτούς, για το μεγάλο τους μπάτζετ, το βαθύ ρόστερ. Θα κάνουμε την προετοιμασία μας και θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για την ατμόσφαιρα στο «PAOK Sports Arena» και τι θα ήθελε να δει στο παιχνίδι με την Τόφας: «Παίζω πάρα πολλά χρόνια και όσον αφορά το θέμα έδρας, έχουμε πραγματικά ένα από τα καλύτερα πλεονεκτήματα έδρας που μπορεί να έχει μία ομάδα. Είναι φοβερή η ατμόσφαιρα για μας, αλλά και να μπαίνει πίεση στην αντίπαλη ομάδα. Ξέρω ότι ακόμη θα είναι γιορτινές μέρες και ο κόσμος έχει κι άλλα πράγματα να κάνει, αλλά θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έρθουν στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν με τον ίδιο τρόπο. Θα είναι συναρπαστικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ