Παράπονα για ευνοϊκή μεταχείριση του Ολυμπιακού

Παράπονα για ευνοϊκή μεταχείριση του Ολυμπιακού

Εντονη δυσαρέσκεια στον Παναθηναϊκό για ευνοϊκή μεταχείριση της αθλητικής δικαιοσύνης υπέρ του Ολυμπιακού!

Παράπονα για κωλυσιεργία και ευνοϊκή μεταχείριση της αθλητικής δικαιοσύνης υπέρ του Ολυμπιακού εξέφρασαν οι παράγοντες του Παναθηναϊκού σήμερα, μια ημέρα μετά την ήττα στον πρώτο τελικό των πλέι οφ.

Συγκεκριμένα στις 16 Φεβρουαρίου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος των ιδιοκτητών των «ερυθρόλευκων», για ανακοίνωση, που εκδόθηκε στις 13 του ίδιου μήνα και αφορούσε την ΚΕΔ/ΕΟΚ και τους τέσσερις διαιτητές της Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι» τότε έκαναν λόγο για δυσφήμηση του αθλήματος, με τον Αθλητικό Δικαστή να ορίζει δικάσιμο για την υπόθεση τρεις μήνες μετά την καταγγελία.

Ορίστηκε η ημερομηνία 18 Μαΐου και στον Παναθηναϊκό είχαν τη βεβαιότητα πως η απόφαση θα έχει βγει μέχρι τις 21 Μαΐου. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει βγει κάποια απόφαση και οι «πράσινοι» εξέφραζαν τα παράπονά τους.

Μάλιστα υποστήριζαν πως οι αρμόδιοι φορείς δεν δείχνουν στις περιπτώσεις του Ολυμπιακού τα ίδια αντανακλαστικά, που παρουσιάζουν σε υποθέσεις που αφορούν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος έχει τιμωρηθεί αρκετές φορές.

Από εκεί και πέρα, πέραν του Αθλητικού Δικαστή, οι «πράσινοι» έχουν παράπονα και από την Πολιτεία και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, αλλά και από τον Αθλητικό Εισαγγελέα, που σε άλλες περιπτώσεις επεμβαίνει αυτεπάγγελτα.

Μάλιστα, απαριθμούν μια σειρά υποθέσεων, για τις οποίες δεν έχουν υπάρξει ακόμα τιμωρίες, όπως οι δηλώσεις των Γιάννη Σφαιρόπουλου, Χρήστου Σταυρόπουλου και Κώστα Παπανικολάου μετά το ντέρμπι της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, οι οποίες ήταν κατά της διαιτησίας της αναμέτρησης, αλλά και το «ερυθρόλευκο» βίντεο με φάσεις από το συγκεκριμένο παιχνίδι, που σύμφωνα με τον Ολυμπιακό ευνόησαν τους «πράσινους».

Παράλληλα, στο «πράσινο στρατόπεδο» γίνεται λόγος και για την περίπτωση του ξυλοδαρμού του Σωτήρη Γεωργίου από τον Γιώργο Μπόγρη, την οποία είχε καταγγείλει δημόσια ο δημοσιογράφος, αλλά και για τις τελευταίες ανακοινώσεις των Πειραιωτών λίγο πριν από τους τελικούς, μέσω των οποίων έγιναν επιθέσεις κατά της ΕΟΚ, της ΚΕΔ και του ΕΣΑΚΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ