Εκτός τελικών και ο Σχινάς

Εκτός τελικών και ο Σχινάς

Δεν είναι μόνο οι διαιτητές της Ευρωλίγκας, Γκόντας, Κορομηλάς, Φούφης και Παπαπέτρου που δεν θα δούμε ανάμεσα σε αυτούς που θα διευθύνουν τα ματς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League. Είναι και ο Τόμυ Σχινάς. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η ΚΕΔ αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει τον Έλληνα διαιτητής στα εναπομείναντα παιχνίδια ανάμεσα σε Παναθηναϊκό […]

Δεν είναι μόνο οι διαιτητές της Ευρωλίγκας, Γκόντας, Κορομηλάς, Φούφης και Παπαπέτρου που δεν θα δούμε ανάμεσα σε αυτούς που θα διευθύνουν τα ματς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League.

Είναι και ο Τόμυ Σχινάς.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η ΚΕΔ αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει τον Έλληνα διαιτητής στα εναπομείναντα παιχνίδια ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Ο λόγος; Η ΚΕΔ προέβαλε ως δικαιολογία πως βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για όσα είχαν γίνει στον τελικό στις 29/05/2014, με τον Σχινά να έχει σφυρίξει τελευταία φορά τους «πράσινους» στον περσινό τρίτο τελικό στο ΣΕΦ.

Φέτος δεν έχει σφυρίξει δηλαδή κάποιο παιχνίδι τους, με τον ίδιο πάντως τον έμπειρο διαιτητή να μένει με την απορία, καθώς αυτή η διαμάχη υπάρχει από το 2014, δεν είναι τωρινή και μόνο την περίοδο που διανύουμε δεν έχει διευθύνει κάποιο ματς του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ