«Ψάχνει» το 2-0 ο ΠΑΟΚ, όλα για το break o Προμηθέας

«Ψάχνει» το 2-0 ο ΠΑΟΚ, όλα για το break o Προμηθέας

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Προμηθέα στην Πυλαία για το δεύτερο παιχνίδι των μικρών τελικών του πρωταθλήματος και θέλει τη νίκη για να πάρει σαφές προβάδισμα για την τρίτη θέση, ενώ η ομάδα της Πάτρας ψάχνει το break που θα της ξαναδώσει το πλεονέκτημα.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει το break με το καλημέρα μέσα στην έδρα του Προμηθέα Πάτρας και σήμερα (18:30) οι δυο ομάδες θα ξανά κοντραριστούν στο δεύτερο παιχνίδι για τους μικρούς τελικούς.

Ο Δικέφαλος του βορρά θέλει να τελειώνει με τους μικρούς τελικούς και αν κερδίσει σήμερα τους Πατρινούς θα είναι αγκαλιά με την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου είναι πανέτοιμη για το δεύτερο ματς με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να επιστρέφει κανονικά στις προπονήσεις και να τίθεται στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Από την άλλη, ο Προμηθέας ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με μοναδικό στόχο να ισοφαρίσει τη σειρά και να πάρει πίσω το πλεονέκτημα έδρας. Η ομάδα της Πάτρας αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή των Μιλόσεβιτς και Σαλούστρου είναι αμφίβολη, όμως όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέτρος Γερομίχαλος θα αγωνιστεί κανονικά απλά θα φοράει προστατευτική μάσκα, λόγω του χτυπήματος που δέχτηκε στο παιχνίδι της Πάτρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ