Παπαθεοδώρου: «Έχουμε αρκετά θέματα με τραυματισμούς να λύσουμε, συγχαρητήρια στην Καρδίτσα για την νίκη»

Παπαθεοδώρου: «Έχουμε αρκετά θέματα με τραυματισμούς να λύσουμε, συγχαρητήρια στην Καρδίτσα για την νίκη»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έδωσε συγχαρητήρια στην Καρδίτσα για την νίκη που πέτυχε και τόνισε ότι ο Προμηθέας έχει αρκετά προβλήματα τραυματισμών να λύσει

Ο Προμηθέας Πάτρας γνώρισε την ήττα από την Καρδίτσα με σκορ 101-72, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστική της Basket League. Οι Πατρινοί προσγειώθηκαν… ανώμαλα μετά την μεγάλη νίκη που πέτυχαν επί της Λε Μαν με 68-78 και ηττήθηκαν για 5η φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Προμηθέα, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Καρδίτσα, έδωσε συγχαρητήρια στην Θεσσαλική ομάδα για την δίκαιη νίκη που πέτυχε και τόνισε ότι η ομάδα του έχει να λύσει αρκετά θέματα τραυματισμών, οι οποίοι προέκυψαν στην αναμέτρηση κόντρα στην γαλλική ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ο «μονόδρομος» και το μεγάλο ζητούμενο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου:

«Συγχαρητήρια στην Καρδίτσα για τη νίκη της. Την άξιζαν 100% γιατί έπαιξαν πάρα πολύ καλά από την αρχή μέχρι το τέλος. Είχαν ενέργεια, συγκέντρωση, εκτέλεσαν σωστά και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Εμείς πρέπει να επιστρέψουμε και να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται αρκετοί παίκτες μας. Έχουμε αρκετά θέματα να λύσουμε με τραυματισμούς από το παιχνίδι με τη Λε Μαν στη Γαλλία. Πρέπει να αξιολογήσουμε την κατάσταση των παικτών μας και να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το δεύτερο παιχνίδι του Basketball Champions League με τη Λε Μαν. Συγχαρητήρια στην Καρδίτσα για τη νίκη και την όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ