ΑΕΚ : Κρούση σε Κόρνερ

ΑΕΚ : Κρούση σε Κόρνερ

Η ηρεμία που παρατηρείται αυτό τον καιρό στην ΑΕΚ έχει να κάνει προφανώς με την απόφαση της διοίκησής της να περιμένει λίγες μέρες ακόμα προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητές της να προσλάβει τον Δημήτρη Πρίφτη. Αυτός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της για τη θέση του προπονητή, αυτός είναι ο βασικός της στόχος, όμως δεν […]

Η ηρεμία που παρατηρείται αυτό τον καιρό στην ΑΕΚ έχει να κάνει προφανώς με την απόφαση της διοίκησής της να περιμένει λίγες μέρες ακόμα προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητές της να προσλάβει τον Δημήτρη Πρίφτη. Αυτός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της για τη θέση του προπονητή, αυτός είναι ο βασικός της στόχος, όμως δεν μπορεί να κάνει καμία επαφή μαζί του όσο αυτός είναι ακόμα απασχολημένος.

Η σεζόν στη λίγκα VTB, όπου ο Πρίφτης κοουτσάρει την Ούνιξ Καζάν, δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά θα τελειώσει το προσεχές τριήμερο. Την Παρασκευή και την Κυριακή διεξάγεται στη Μόσχα το φάιναλ φορ, στον ημιτελικό του οποίου η Ούνιξ του Πρίφτη θα αντιμετωπίσει την Χίμκι του Μπαρτζώκα κι αν νικήσει, θα εξασφαλίσει το εισιτήριο της Ευρωλίγκας και θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τον τίτλο.

Ο Πρίφτης θα είναι διαθέσιμος από την άλλη εβδομάδα για επαφές, όμως, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η επιτυχημένη φετινή σεζόν σε συνδυασμό με το ότι έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Ούνιξ καθιστά εξαιρετικά δύσκολο για την ΑΕΚ να τον πείσει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Οι πιθανότητες της Ένωσης δεν είναι με το μέρος της και καθώς οι εναλλακτικές επιλογές από την Ελλάδα είναι πάρα πολύ λίγες, έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στην ευρωπαϊκή αγορά προκειμένου να βρει εκεί έναν ικανό προπονητή για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα ήρθε σε επαφή, όπως αναφέρουν κάποιες πληροφορίες, με τον Αυστριακό Ραούλ Κόρνερ. Τον προπονητή της γερμανικής Μπαϊρόιτ, την οποίαν η ΑΕΚ αντιμετώπισε δύο φορές φέτος στην κανονική περίοδο του BCL, έτσι είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα αποτελέσματα της δουλειάς του. Έτσι κι αλλιώς πάντως ο Κόρνερ έχει διαπρέψει την τελευταία διετία με την Μπαϊρόιτ στην Μπουντεσλίγκα, παρόλο που φέτος δεν προχώρησε πιο μακριά από την πρώτη φάση των πλέι οφ.

Ο Κόρνερ έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν με την Μπαϊρόιτ, ωστόσο δέχθηκε να συζητήσει με την ΑΕΚ, μάλιστα λέγεται ότι κάποια στιγμή επρόκειτο να ταξιδέψει άνθρωπος της ΚΑΕ στη Βιέννη προκειμένου να τον συναντήσει από κοντά. Όμως το ταξίδι δεν έγινε ποτέ, διότι στις τηλεφωνικές συζητήσεις μαζί του διαπιστώθηκε μεγάλη απόσταση στο οικονομικό, που πιθανότατα δεν θα γεφυρωνόταν ούτε δια ζώσης. Έτσι το φλερτ δεν προχώρησε περισσότερο και η ΑΕΚ εγκατέλειψε την περίπτωσή του.

Η Ένωση ρώτησε και για τον Τζον Πάτρικ της Λούντβιγκσμπουργκ, όμως το κασέ του ήταν πολύ υψηλό και δεν ασχολήθηκε περισσότερο, ενώ αυτές τις μέρες φέρεται να βρίσκεται σε επαφή με έναν ακόμα ξένο προπονητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ