ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Χρέος όλων μας να προστατεύσουμε  την ομάδα μας»

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Χρέος όλων μας να προστατεύσουμε την ομάδα μας»

Οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση που ζητάει από τον κόσμο να βρεθεί δίπλα στην ομάδα του Πειραιά και πάνω από όλα να αποφευχθούν ενέργειες που πιθανώς να δημιουργήσουν παραβατικές συμπεριφορές και προβλήματα.

Το δική της μήνυμα έστειλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία μέσω ανακοίνωσής της ζήτησε από τον κόσμο της, να είναι προσεκτικός στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και παράλληλα να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να αποφευχθούν ενέργειες που πιθανώς να δημιουργήσουν παραβατικές συμπεριφορές και προβλήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καλεί τους φιλάθλους της να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Ο 2ος τελικός με τον Παναθηναϊκό θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7.6.2018 στις 19.00 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Παρακαλούνται όλοι οι κάτοχοι εισιτήριων διάρκειας και αγώνα, να προσέλθουν νωρίτερα στο γήπεδο, καθώς οι έλεγχοι εισόδου θα είναι πολλαπλοί και αυστηροί και πιθανώς να υπάρξουν καθυστερήσεις.

Διευκρινίζεται δε, ότι απαγορεύεται η προσέλευση οποιουδήποτε χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο. Παρακαλούνται επίσης οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να εφαρμόζουν τις οδηγίες των ανθρώπων ασφαλείας του γηπέδου και να απευθύνονται σε αυτούς σε οποιαδήποτε περίπτωση κριθεί αναγκαίο.

• Θα πρέπει να αποφευχθούν ενέργειες που πιθανώς να δημιουργήσουν παραβατικές συμπεριφορές και προβλήματα. Είναι χρέος όλων μας να προστατεύσουμε την προσπάθεια της ομάδας για τον τίτλο. Να μην ακουστεί υβριστικό σύνθημα και να μην γίνει χρήση λέιζερ, κροτίδων και καπνογόνων, καθώς υπάρχει κίνδυνος διακοπής του αγώνα και τιμωρίας της έδρας μας.

• Κάθε φάση, κάθε άμυνα, κάθε καλάθι είναι σημαντικά και πρέπει όλοι να είμαστε δίπλα στην ομάδα σαν ένα τεράστιος και παντοδύναμος έκτος παίκτης -ανεξάρτητα από την εξέλιξη του παιχνιδιού- μέχρι το σφύριγμα της λήξης και τη νίκη.

• Δεν αρκεί μόνο να δείξουμε εξαιρετική συμπεριφορά εντός του παρκέ κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και στο περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ κατά τη διάρκεια της προσέλευσης και της αποχώρησης σας.

• Δεν ασχολούμαστε με προκλήσεις απ’ όπου κι αν αυτές προέλθουν.

• Σας υπενθυμίζουμε πως σε περίπτωση επεισοδίων υπάρχει ο κίνδυνος επιβολής στην ΚΑΕ ποινή αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών. Μια τέτοια ποινή θα εκτιθεί στον τέταρτο τελικό, εάν αυτός χρειαστεί.

Πρέπει να προστατεύσουμε τον Ολυμπιακό μας και να βοηθήσουμε τους παίκτες μας να φτάσουν σε ακόμα μια σπουδαία νίκη!»..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ