Ολυμπιακός: Παρουσία προέδρων και… όλα για το 2-0

Ολυμπιακός: Παρουσία προέδρων και… όλα για το 2-0

Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για τους τελικούς της Stoiximan.gr Basket League. Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν στο ΣΕΦ, με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να δίνουν το «παρών» στο κλειστό την Τετάρτη (06/06), όντας όπως πάντα διακριτικοί και παρακολουθώντας από κοντά την ομάδα τους. Ο […]

Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για τους τελικούς της Stoiximan.gr Basket League. Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν στο ΣΕΦ, με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να δίνουν το «παρών» στο κλειστό την Τετάρτη (06/06), όντας όπως πάντα διακριτικοί και παρακολουθώντας από κοντά την ομάδα τους.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μπορεί να προπονεί χωρίς νέες ελλείψεις την ομάδα του, καθώς μονάχα οι κλασικοί πλέον τραυματίες είναι εκτός ροτέισον (Κιμ Τιλί και Δημήτρης Αγραβάνης).

Μετά την προπόνηση της Τετάρτης, η αποστολή του Ολυμπιακού κατευθύνθηκε προς το ξενοδοχείο, όπου και θα διαμείνει εκεί το βράδυ και όλοι μαζί την Πέμπτη θα βρεθούν στο ΣΕΦ για τον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ