Αποφασισμένος για το 1-1 ο Παναθηναϊκός

Αποφασισμένος για το 1-1 ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για τα πλέι οφ έχοντας το «πρέπει» πάνω από το κεφάλι του. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 0-1 την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ παίζοντας πάρα πολύ καλά και εκμεταλλεύτηκαν την άθλια εικόνα των αντιπάλων τους. Την επομένη οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος […]

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για τα πλέι οφ έχοντας το «πρέπει» πάνω από το κεφάλι του.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 0-1 την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ παίζοντας πάρα πολύ καλά και εκμεταλλεύτηκαν την άθλια εικόνα των αντιπάλων τους.

Την επομένη οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος έθεσε τους πάντες προ των ευθυνών τους ξεκαθαρίζοντας πως: «αν χάσουν από τον χειρότερο Ολυμπιακό της τελευταίας δεκαετίας, θα φύγουν από την ομάδα».

Το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ στους «πράσινους» μετά την τραγική εικόνα της ομάδας στο πρώτο παιχνίδι και τα σημάδια χαλάρωσης που υπήρξαν πριν τη έναρξη των πλέι οφ.

Ετσι λοιπόν καλούνται να αντέξουν στην πίεση της έδρας και να επιβάλουν το παιχνίδι τους για να κάνουν το 1-1 και αν ανακτήσουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Ο Πασκουάλ σκοπεύει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο θα επιτεθεί η ομάδα του προσπαθώντας να «απεγκλωβίσει» τον Καλάθη από την άμυνα του Παπανικολάου και να μην τον οδηγεί στην επιτακτική ανάγκη να κάνει αυτός τα σουτ της ομάδας.

Την ίδια στιγμή περιμένει από τους Ρίβερς και Λοτζέσκι να εμφανιστούν στα πλέι οφ και να προσφέρουν λύσεις στο σκοράρισμα. Στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως η αστοχία στα σουτ ήταν ένας από τα βασικά στοιχεία που οδήγησαν στην ήττα την Κυριακή και ελπίζουν αυτή τη φορά να είναι πολύ πιο εύστοχοι.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα χωρίς προβλήματα και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Πασκουάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ