Γιατράς : «Επιλέξαμε να παίξουν οι μικροί»

Γιατράς : «Επιλέξαμε να παίξουν οι μικροί»

Πολλά σχόλια για ένα παιχνίδι που έληξε με διαφορά 39 πόντων εις βάρος της ομάδας του δεν είχε να κάνει ο Μάκης Γιατράς. Αναφέρθηκε στα προβλήματα του Προμηθέα και την επιλογή του να παίξουν τα νέα παιδιά: «Δεν αξίζει να πούμε πολλά για το παιχνίδι. Είχαμε πρόβλημα και με τον Πράδερ από την αρχή, γιατί […]

Πολλά σχόλια για ένα παιχνίδι που έληξε με διαφορά 39 πόντων εις βάρος της ομάδας του δεν είχε να κάνει ο Μάκης Γιατράς. Αναφέρθηκε στα προβλήματα του Προμηθέα και την επιλογή του να παίξουν τα νέα παιδιά:

«Δεν αξίζει να πούμε πολλά για το παιχνίδι. Είχαμε πρόβλημα και με τον Πράδερ από την αρχή, γιατί ένιωσε ένα τσίμπημα. Διαλέξαμε να μην δώσουμε χρόνο στους βασικούς, δώσαμε στα παιδιά που δεν έπαιξαν πολύ φέτος. Έπαιξαν ο Ματζούκας, ο Σκούφης είναι μικροί και επιλέξαμε να παίξουν αυτοί. Δεν είχε τελειώσει το παιχνίδι. Λέω τι επιλέξαμε.

Δίκαια ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0. Θα προσπαθήσουμε να έρθουμε ξανά στη Θεσσαλονίκη για να διεκδικήσουμε ό,τι ελπίδες έχουμε για να κατακτήσουμε την τρίτη θέση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ