ΠΑΟΚ: Δίχως τον Άλστον κόντρα στο Περιστέρι

ΠΑΟΚ: Δίχως τον Άλστον κόντρα στο Περιστέρι

Τις υπηρεσίες του Τζάστιν Άλστον θα στερηθεί ο Φώτης Τακιανός από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με το Περιστέρι.

Με μοναδικό απόντα τον τραυματία Τζάστιν Άλστον, ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει αύριο, εκτός έδρας, για τη 14η αγωνιστική της Basket League, το Περιστέρι (17:15, ΕΡΤ3), ο ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός σέντερ συνεχίζει να κινείται με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και θεραπεία, εξαιτίας της θλάσης στους προσαγωγούς που υπέστη πρόσφατα, και θα είναι αναγκαστικά θεατής της προσπάθειας που θα καταβάλλουν οι συμπαίκτες του να κατακτήσουν το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο σύνολο του Βασίλη Σπανούλη.

Η προετοιμασία του «Δικεφάλου» για το αυριανό ματς ολοκληρώθηκε σήμερα με μεσημεριανή προπόνηση, στο PAOK Sports Arena, που άρχισε με την καθιερωμένη ανάλυση του αντιπάλου, με χρήση οπτικού υλικού και συνεχίστηκε με πρόγραμμα στην κεντρική σάλα του γηπέδου, στο οποίο ο Φώτης Τακιανός έδωσε έμφαση στην τακτική.

Στην αποστολή των «ασπρόμαυρων», η οποία θα μετακινηθεί οδικώς για την Αθήνα, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Μάικλ Γκίλμορ, Τζαμάνι ΜακΝίς, Άντριου Χάρισον, Νίκος Τσιακμάς, Σταύρος Σχίζας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Ελβαρ Φρίντρικσον, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Νίκος Αρσενόπουλος, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Αριστοτέλης Σωτηρίου, Λορίνας Μπελιάουσκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ