Πλάθα: «Οι ομάδες που μάχονται για την κατηγορία εξελίσσονται σε μεγαλύτερα εμπόδια για εμάς»

Πλάθα: «Οι ομάδες που μάχονται για την κατηγορία εξελίσσονται σε μεγαλύτερα εμπόδια για εμάς»

Ο Ζοάν Πλάθα μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Πάτρας και τόνισε τις δυσκολίες που κρύβει το ματς απέναντι στους Πατρινούς

Η ΑΕΚ Betsson βρίσκεται ήδη στην Πάτρα προκειμένου να αντιμετωπίσει αύριο τον τοπικό Απόλλωνα (13/1, 19:30) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Ζοάν Πλάθα, ο οποίος συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή της Ένωσης τον Μπράντον Νάιτ, σε δηλώσεις που έκανε πριν την αναμέτρηση κόντρα στους Πατρινούς τόνισε ότι ο αγώνας κρύβει αρκετές δυσκολίες, αφού οι ομάδες που μάχονται για να αποφύγουν τον υποβιβασμό δυσκολεύουν αρκετά την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Η Μπάρτσα έστειλε σκάουτερ για τον Παυλίδη!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός προπονητής:

«Συχνά, ομάδες που μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία, εξελίσσονται σε δυσκολότερα εμπόδια από ομάδες, που αγωνίζονται στην Euroleague. Μπορώ να πω με σιγουριά, πως γίνεται πολύ καλή προσπάθεια, ώστε οι νέοι παίκτες μας ν’ αφομοιώσουν τη φιλοσοφία της ομάδας. Παράλληλα, έχουμε κάνει πολύ καλές προπονήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με στόχο να πάρουμε τη νίκη. Πάντα, γνωρίζοντας πως ο αντίπαλος διαθέτει αθλητικούς παίκτες με έφεση στο σκοράρισμα», δήλωσε ο Πλάθα στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ