Παναθηναϊκός : Ερωτηματικό η στάση Γιαννακόπουλου για ΣΕΦ

Παναθηναϊκός : Ερωτηματικό η στάση Γιαννακόπουλου για ΣΕΦ

Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα βρεθεί στο ΣΕΦ για τον 2ο τελικό του πρωταθλήματος.

Αποτελεί το ερώτημα των τελευταίων ωρών γύρω από το ντέρμπι απόψε στο ΣΕΦ. Αν δηλαδή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα μεταβεί στο Φαληρικό στάδιο και θα είναι στο πλευρό των παικτών του Τσάβι Πασκουάλ.

Από τους κόλπους της «πράσινης» ΚΑΕ δεν διέρρεε κάποια σχετική πληροφορία, καθώς η απόφαση θα ληφθεί λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για το γήπεδο.

Οι σκέψεις του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ για να πάει στο ΣΕΦ είναι από χθες και μάλιστα κάποιοι θεωρούν ότι αυτός είναι και ο λόγος που η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έκανε συστάσεις προς τον κόσμο ζητώντας να μην ασχοληθεί κανείς με προκλήσεις.

Από την πλευρά της η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει επίσημη ενημέρωση για τις προθέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αν και στη σχετική λίστα που έχει δοθεί υπάρχει κενό σε μερικά άτομα, κάτι που σημαίνει πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι» χθες εξάλλου απειλούσαν με αποχώρηση από το ΣΕΦ σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί για τους τελικούς της A1.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε δώσει το «παρών» στο ΣΕΦ και στον περσινό πέμπτο τελικό, στον οποίο οι «πράσινοι» είχαν κερδίσει και είχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα. Μάλιστα, σε μία κίνηση fair-play, τον είχαν συνοδεύσει στην θέση του οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ