150 οπαδοί του Παναθηναϊκού «ντόπαραν» την αποστολή ενόψει ΣΕΦ

150 οπαδοί του Παναθηναϊκού «ντόπαραν» την αποστολή ενόψει ΣΕΦ

Οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού και με συνθήματα εμψύχωσαν τους παίκτες της ομάδας τους για τον δεύτερο τελικό με τον Ολυμπιακό.

Ψυχολογικές «ντόπες» στο Τσάβι Πασκουάλ και τους παίκτες του, πρόσφεραν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ενόψει του δεύτερου τελικού της Basket League απόψε (19:00) στο ΣΕΦ.

Περίπου 150 φίλαθλοι του τριφυλλιού, βρέθηκαν έξω από το Νίκος Γκάλης και με φωνές και συνθήματα προσπάθησαν να εμψυχώσουν του πράσινους λίγες ώρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό.

Βεβαίως οι οπαδοί ζήτησαν τη νίκη και μόνο αυτή, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1 και ανακτήσει το χαμένο πλεονέκτημα έδρας.

Μάλιστα για κάποια λίγα χιλιόμετρα ο κόσμος συνόδευσε το πούλμαν της αποστολής στη διασρομή προς το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μέχρι βεβαίως οι αστυνομικές δυνάμεις που το ακολουθούσαν να τους σταματήσουν, για λόγους ασφαλείας.

Ετσι με αυτόν τον τρόπο, οι πράσινοι οπαδοί θέλησαν να ανεβάσουν το ηθικό της ομάδας τους μετά το break στο πρώτο παιχνίδι από τον Ολυμπιακό, η οποία όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό βρίσκεται σε δύσκολη θεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ