Σφαιρόπουλος : «Άλλο παιχνίδι στο ΣΕΦ, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Σφαιρόπουλος : «Άλλο παιχνίδι στο ΣΕΦ, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε πριν από τον δεύτερο τελικό στο ΣΕΦ και έδειξε πως ο Ολυμπιακός είναι καλά προετοιμασμένος και περιμένει την αντίδραση του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να πέσει στην παγίδα που έπεσε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ματς και να επαναπαυτεί. Έτσι τουλάχιστον δήλωσε ο προπονητής των ερυθρόλευκων, που περιμένει να δει καλύτερη εικόνα και νέα plays από τον Παναθηναϊκό του Τσάβι Πασκουάλ, τονίζοντας τελικά πως η επιμονή στο πλάνο θα δώσει τη νίκη στους γηπεδούχους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Σφαιρόπουλου στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είναι ένα άλλο παιχνίδι, το δεύτερο της σειράς. Δεν έχει σημασία τι έγινε στο πρώτο. Παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε να είμαστε ακόμη πιο συγκεντρωμένοι και να αποδώσουμε το πλάνο μας. Θέλουμε να κάνουμε καλή δουλειά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε κι αυτό που έχει σημασία είναι να μείνουμε προσηλωμένοι όπως και να πάει το παιχνίδι. Όσο μεγαλύτερο ποσοστό εκπλήρωσης του πλάνου έχουμε, τόσο περισσότερες πιθανότητες θα έχουμε για τη νίκη.

Σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να αντιδράσει. Μπορεί να κάνει δυο-τρία τρικ τα οποία εμείς θα πρέπει να «διαβάσουμε» γρήγορα. Το πιο σημαντικό είναι να περιμένουμε την αντίδρασή του μέσα στο γήπεδο με τα στοιχεία που του έλειπαν στο πρώτο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ