Ο Μιλουτίνοφ βγαίνει… μπροστά την κατάλληλη στιγμή (vids)

Ο Μιλουτίνοφ βγαίνει… μπροστά την κατάλληλη στιγμή (vids)

Με τον Μουστάφα Φαλ να βρίσκεται στα «πιτς» ο Νίκολα Μιλουτίνοφ καλείται να παίξει και για τον Γάλλο σέντερ και τα δύο διαδοχικά double-double δείχνουν τις προθέσεις του...

Στο φετινό καλοκαίρι ο Ολυμπιακός αποφάσισε να επενδύσει στην γραμμή των ψηλών του. Αποκτώντας τον Νίκολα Μιλουτίνοφ για να πλαισιώσει τον Μουστάφα Φαλ και μαζί να δημιουργήσουν ένα από τα κορυφαία δίδυμα στην Ευρώπη.

Δυστυχώς όμως η πραγματικότητα είναι άλλη. Κι αυτό γιατί οι τραυματισμοί δεν τους έχουν επιτρέψουν να παίξουν μαζί σχεδόν καθόλου σε αυτό το πρώτο μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Αυτή την φορά είναι η σειρά του Μουστάφα Φαλ να μείνει στα «πιτς». Ο Γάλλος σέντερ δεν αγωνίστηκε στην χθεσινή νικηφόρα εντός έδρας αναμέτρηση επί του Κολοσσού για το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ και η συμμετοχή του στο ματς της Πέμπτης (18/1) με την Μακάμπι στο ΣΕΦ κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Έτσι όπως καταλαβαίνει κανείς όλο το βάρος στην γραμμή των ψηλών πέφτει πάνω στον Νίκολα Μιλουτίνοφ με τον Σέρβο να δείχνει έτοιμος να ανταποκριθεί στην συγκεκριμένη δύσκολη «αποστολή».

Τα δύο διαδοχικά double-double δείχνουν τις προθέσεις του

Την κλάση του Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς. Ο 29χρονος Σέρβος σέντερ έχει δείξει καθ΄όλη την διάρκεια της καριέρας του τι μπορεί να κάνει πάνω στο παρκέ και για αυτό τον λόγο άλλωστε ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά πριν τον εντάξει στους Πειραιώτες για να ανοίξει έτσι ο κύκλος της δεύτερης θητείας του με τα ερυθρόλευκα.

Μερικά δείγματα του ταλέντου ο Μιλουτίνοφ τα έχει ξεδιπλώσει σε υπερθετικό βαθμό στα τελευταία δύο παιχνίδια των Πειραιωτών κόντρα σε Κολοσσό Ρόδου και Μπασκόνια. Εκεί όπου εμφανίστηκε απόλυτα κυρίαρχος και στις δύο πλευρές του παρκέ.

12 πόντοι, 14 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 24:32» συμμετοχής κόντρα στους Βάσκους ήταν ο απολογισμός του Μιλουτίνοφ στην πρόσφατη ήττα του Ολυμπιακού στην Ισπανία, με τον ίδιο να συνεχίζει στο ίδιο τέμπο γεμίζοντας την στατιστική του με 18 πόντους, 15 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 32:07 απέναντι στον Κολοσσό χθες το βράδυ στο ΣΕΦ, σε μια αναμέτρηση στην οποία έγραψε ιστορία μιας και έγινε ο πρώτος ξένος ριμπάουντερ στην ιστορία του Ολυμπιακού φτάνοντας τα 632.

Δύο εμφανίσεις βγαλμένες από τα καλύτερα του Νίκολα Μιλουτίνοφ ο οποίος θέλει να δώσει συνέχεια και να μετατραπεί σε αυτό το επιθετικό «όπλο» που επιθυμεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Άλλωστε έχει ένα κίνητρο ακόμη για να το πράξει και αυτό δεν είναι άλλο από το να καλύψει και το κενό του Φαλ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ