Επεισόδια και συλλήψεις έξω από το ΣΕΦ

Επεισόδια και συλλήψεις έξω από το ΣΕΦ

Μετά το σφύριγμα της λήξης του δεύτερου τελικού υπήρξε ένταση έξω από το φαληρικό Στάδιο, με την Αστυνομία να προχωράει σε 7 συλλήψεις.

Ενταση ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού και την Αστυνομία υπήρξε έξω από το ΣΕΦ, μετά το τέλος του δεύτερου τελικού ανάμεσα στους Πειραιώτες και τον Παναθηναϊκό.

Τα επεισόδια ανάμεσα στις δύο πλευρές κράτησαν για περίπου 10 λεπτά, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να πετούν πέτρες στα ΜΑΤ και την Αστυνομία να απαντάει με χρήση δακρυγόνων, αλλά και βομβίδων κρότου λάμψης. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρει η Αστυνομία, έχουν γίνει 7 συλλήψεις και μία προσαγωγή, ενώ έχουν καταμετρηθεί 3 καμένα αυτοκίνητα στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για τη διαιτησία και τον τρόπο με τον οποίο έχασε η ομάδα τους, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντεγκλήσεις με τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Οι οπαδοί των Πειραιωτών, πάντως, δεν επιτέθηκαν σε παίκτες του Παναθηναϊκού, με τα επεισόδια να είναι μόνο με τα ΜΑΤ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού παρέμεινε στα αποδυτήρια του ΣΕΦ για αρκετή ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης, μετά από εντολή της Αστυνομίας. Οι Αρχές ήθελαν πρώτα να καθαρίσει ο περιβάλλοντας χώρος και μετά να αποχωρήσουν οι Πράσινοι από το Φαληρικό Στάδιο.

Διαβάστε εδώ τη θέση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ που κάνει λόγο για «… στημένα επεισόδια εις βάρος του Ολυμπιακού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ