«Στημένα επεισόδια σε βάρος του Ολυμπιακού»

«Στημένα επεισόδια σε βάρος του Ολυμπιακού»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κάνει λόγο για στοχευμένη στάση της αστυνομίας ώστε να προκληθούν επεισόδια στον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Έξαλλοι είναι στον Ολυμπιακό αναφορικά με την αστυνομική δύναμη των ΜΑΤ που βρέθηκε στο ΣΕΦ, με τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» να κάνουν λόγο για «στημένα επεισόδια εις βάρους του Ολυμπιακού».

Συγκεκριμένα πριν την έναρξη της αναμέτρησης, στο πάρκινγκ που είναι και η είσοδος των αθλητών στο Φαληρικό κλειστό, άνθρωπος των ΜΑΤ τόνισε προς τον κόσμο των Πειραιωτών με προκλητικό τρόπο «έρχεται ο μπαμπάς σας, ο Γιαννακόπουλος για να σας γα….».

Στον περιβάλλοντα χώρο ήταν ο τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού, Χρήστος Μπαφές, ο οποίος απευθείας του είπε «Τι είναι αυτά που λες», με την απάντησή του ανθρώπου των ΜΑΤ να είναι προκλητική και να τον βρίζει αισχρά. Η κατάσταση εξομαλύνθηκε στην πορεία με τους ανθρώπους των γηπεδούχων να μιλούν με τον ίδιο τον Ταξίαρχο και να μην θέλουν να δώσουν συνέχεια στο περιστατικό.

Στο τέλος της αναμέτρησης όμως, όπως είπαν οι γηπεδούχοι, υπήρχαν αστυνομικοί οι οποίοι προκάλεσαν τον κόσμο του Ολυμπιακού, κάνοντας άσεμνες χειρονομίες προς αυτούς και ανάβοντας επιπλέον δίχως λόγο τα «αίματα».

Έσπευσε ο Διευθυντής Μάρκετιγνκ του Ολυμπιακού, Γιώργος Λεπενιωτης, ο οποίος του ζήτησε τον λόγο, με τον αστυνομικό να του τονίζει ότι δεν πρέπει να βρίσκεται εκεί..

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τονίζουν ότι ήταν η όλη κατάσταση στημένη εναντίον τους για να συμβούν επεισόδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ