Αποθέωση για τους Πράσινους στο ΟΑΚΑ (pics)

Αποθέωση για τους Πράσινους στο ΟΑΚΑ (pics)

Περίπου 200 οπαδοί του Τριφυλλιού βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και αποθέωσαν τον Τσάβι Πασκουάλ και τους παίκτες του για τη νίκη στο ΣΕΦ.

Ο Παναθηναϊκός «άλωσε» το ΣΕΦ και έφερε στα ίσια τη σειρά των τελικών (1-1). Οι Πράσινοι του Τσάβι Πασκουάλ απάντησαν με μπρέικ στο μπρέικ του Ολυμπιακού και πήραν πίσω το πλεονέκτημα της έδρας. Η νίκη στο φαληρικό στάδιο προκάλεσε παροξυσμό στις τάξεις των οπαδών του «τριφυλλιού», οι οποίοι είδαν την αγαπημένη τους ομάδα να παίρνει μια μεγάλη νίκη μέσα στο «σπίτι» του αιώνιου αντιπάλου τους.

Μετά τη λήξη του δεύτερου τελικού, περίπου 200 οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν στο ΟΑΚΑ και περίμεναν καρτερικά την αποστολή να επιστρέψει από το ΣΕΦ. Μόλις εμφανίστηκε το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα και να αποθεώνουν τον Καταλανό προπονητή και τους παίκτες του.

Το «διπλό» στο Φάληρο έδωσε το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, ο οποίος πλέον θέλει να υπερασπιστεί την έδρα του και να κατακτήσει ένα ακόμα πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι οπαδοί των πρωταθλητών Ελλάδας είχαν μεταβεί στο ΟΑΚΑ και πριν την αναχώρηση της ομάδας για το ΣΕΦ και «ντόπαραν» ψυχολογικά τους παίκτες του Πασκουάλ.

Δείτε τις φωτογραφίες από την υποδοχή:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ