Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Το Game 3 των «αιωνίων» live στη winmasters.gr

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Το Game 3 των «αιωνίων» live στη winmasters.gr

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Game 3 της καυτής σειράς των τελικών της Basket League και το ηλεκτρονικό παρκέ της winmasters.gr θα πάρει ξανά φωτιά, με την εταιρεία να δίνει τη δυνατότητα στα εγγεγραμμένα μέλη της για έξυπνες στοιχηματικές επιλογές.

Το break στο… break έγινε! Ο Παναθηναϊκός απέδρασε από το ΣΕΦ αγκαλιά με το ροζ φύλλο αγώνα, φέρνοντας τη σειρά στο 1-1 και ανακτώντας το χαμένο πλεονέκτημα της έδρας του! Πλέον, η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική, με τη winmasters.gr να δίνει το «παρών» και στο Game 3 του ΟΑΚΑ, διαθέτοντας ξανά μια ευρεία γκάμα αγορών!

Θα υπερασπιστούν το κάστρο τους οι πράσινοι; Πώς θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός; Θα μιλήσουν στο τέλος οι αρχηγοί Σπανούλης και Πρίντεζης; Θα μπει στην εξίσωση ο Νίκος Παππάς ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο ΣΕΦ; Ποια τακτική προετοιμάζει ο Τσάβι Πασκουάλ ενόψει του 3ου τελικού; Και ποια θα είναι η απάντηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου; Θα έχουμε πάλι υψηλό σκορ στο Α’ Ημίχρονο; Θα κρίνει η άμυνα το τελικό αποτέλεσμα; Ποιος θα κερδίσει τη μάχη των αιθέρων;

Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν την Κυριακή στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στο 3ο παιχνίδι της ανατρεπτικής σειράς των τελικών ανάμεσα στους «αιώνιους» αντιπάλους. Την ίδια στιγμή, το ηλεκτρονικό παρκέ της winmasters.gr θα πάρει ξανά φωτιά, με την εταιρεία να δίνει τη δυνατότητα στα εγγεγραμμένα μέλη της για έξυπνες στοιχηματικές επιλογές. Μέσα σε μια υπερσύχρονη πλατφόρμα, όλοι οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να βρουν αγορές για Ημίχρονα, Περιόδους, Ημίχρονο/Τελικό, Νίκη με συγκεκριμένο περιθώριο πόντων, αλλά και την επιλογή Over/Under σε πόντους, ριμπάουντ και ασίστ για συγκεκριμένους παίκτες και από τις 2 ομάδες, διατηρώντας πάντα τη δυνατότητα για γρήγορες αγορές (fast markets) και cash out*!

Μείνετε συντονισμένοι!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ