Ολυμπιακός: Κολλημένοι στο βίντεο…

Ολυμπιακός: Κολλημένοι στο βίντεο…

Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν τη μέρα τους κοιτάζοντας τα λάθη τους από τον δεύτερο τελικό στο ΣΕΦ με τον Παναθηναϊκό.

Μόνο καλά δεν τους… έκατσε η εμφάνιση τους στον δεύτερο τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν και πάλι νεκρά διαστήματα στην απόδοσή τους, ένιωσαν… πνιγμένοι από την πίεση και πέταξαν στα σκουπίδια το «μπρέικ» στο ΟΑΚΑ στον πρώτο τελικό με το συγκρότημα του Πασκουάλ, χάνοντας δικαίως από τους «πράσινους» στο Φάληρο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι συνεργάτες του είχαν μπόλικη δουλειά την Παρασκευή στο ΣΕΦ, με την ομάδα του Ολυμπιακού να περνάει αρκετή ώρα μπροστά από το βίντεο, βλέποντας όλα τα «κακώς κείμενα» από την ήττα της Πέμπτης από τον Παναθηναϊκό.

Η επόμενη μέρα των Πειραιωτών τους βρήκε με πικρία, προσπάθεια του τεχνικού τιμ αρχικά ήταν να επισημάνει τα λάθη αλλά και να αναπτερώσει το ηθικό ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ για τον τρίτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League. Οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν και πάλι στην έδρα του αντιπάλου τους κάτι που επισήμανε και ο Κάιλ Ουίλτζερ μιλώντας στο 10.gr μετά το παιχνίδι στο ΣΕΦ την Πέμπτη. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και το Σάββατο θα γίνει η τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν αυτή αναχωρήσει για το ξενοδοχείο που θα καταλύσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ