Πρόβλημα με Τζόουνς

Πρόβλημα με Τζόουνς

Με ένα πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον τρίτο αγώνα της σειράς του μικρού τελικού των πλέι οφ, που θα γίνει το Σάββατο στην Πάτρα. Στην τελευταία προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Δ. Τόφαλος της αχαϊκής πρωτεύουσας, ο Λάκι Τζόουνς ένιωσε ενοχλήσεις στον καρπό του δεξιού του χεριού και αποχώρησε. Όπως αναφέρει η […]

Με ένα πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον τρίτο αγώνα της σειράς του μικρού τελικού των πλέι οφ, που θα γίνει το Σάββατο στην Πάτρα. Στην τελευταία προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Δ. Τόφαλος της αχαϊκής πρωτεύουσας, ο Λάκι Τζόουνς ένιωσε ενοχλήσεις στον καρπό του δεξιού του χεριού και αποχώρησε.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ, πρόκειται να υποβληθεί σε εξετάσεις, κάτι που σημαίνει ότι η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Προμηθέα κρίνεται αμφίβολη.

Σε αυτό τον αγώνα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θέλει να δει τους παίκτες του σοβαρούς και αποφασιστικούς. Να μην ξεγελαστούν από το 2-0, με το οποίο προηγούνται, και να κάνουν αυτό που πρέπει για να πάρουν μία ακόμα νίκη και να κατακτήσουν μια ώρα αρχύτερα την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα.

«Παίζουμε το τρίτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών και περιμένουμε την αντίδραση της ομάδας του Προμηθέα. Είναι μία ομάδα με χαρακτήρα και η διαφορά του τελευταίου αγώνα δεν αντιπροσωπεύει την ποιότητα των δύο ομάδων. Είμαστε σίγουροι ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο, όπως άλλωστε ήταν και το πρώτο παιχνίδι της σειράς που έγινε στην Πάτρα και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Χρειαζόμαστε αποφασιστικότητα, έλεγχο του ρυθμού αλλά και των ριμπάουντ, που όπως έχουμε πει είναι τα πιο κρίσιμα σημεία στο παιχνίδι. Θα είναι πολύ σημαντικό επίσης να εκτελέσουμε τις δικές μας επιθέσεις με πειθαρχία συνέπεια και αποφασιστικότητα», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ