Σοκ στον Ολυμπιακό με Πετρούσεφ, εκτός από το ματς με τον ΠΑΟΚ

Σοκ στον Ολυμπιακό με Πετρούσεφ, εκτός από το ματς με τον ΠΑΟΚ

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στον Ολυμπιακό, με τον Φιλίπ Πετρούσεφ να μένει εκτός του αγώνα με τον ΠΑΟΚ λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Η ατυχία συνεχίζεται στον Ολυμπιακό με τα προβλήματα τραυματισμών να μην έχουν τελειωμό. Συγκεκριμένα, το νέο πρόβλημα είναι αυτό τού Φιλίπ Πετρούσεφ, ο οποίος δεν θα λάβει μέρος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τη 16η αγωνιστική της Basket League.

Ο Σέρβος ψηλός ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για να μην επιβαρυνθεί περισσότερο η κατάστασή τού ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.

Εκτός από τον αγώνα με τον Δικέφαλο τού Βορρά θα είναι και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος είχε δεχθεί ένα χτύπημα στη μέση κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ήταν αμφίβολος.

Oι διαθέσιμοι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ-Γουίλιαμς Γκος (θα χρησιμοποιηθεί αν κριθεί αναγκαίο), Αϊζάια Κάνααν Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μιχάλης Λούντζης, Ίγκνας Μπραζντέικις, Κώστας Παπανικολάου, Άλεκ Πίτερς, Γιώργος Τανούλης. Θυμίζουμε εκτός επτάδας ξένων είναι οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ