Μήτογλου : «Θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός»

Μήτογλου : «Θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός»

Ο Ντίνος Μήτογλου αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και τόνισε πως περιμένει την αντίδραση των ερυθρόλευκων.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν «σπάσει» ο ένας την έδρα του άλλου στους δυο πρώτους τελικούς των πλέι οφ και σίγουρα η εξέλιξη αυτή δίνει άγρια ομορφιά στα παιχνίδια.

Μόνο που για τον Ντίνο Μήτογλου πλέον θα είναι τεράστιο λάθος να ξανακερδίσει ο Ολυμπιακός μέσα στο ΟΑΚΑ. Γράφοντας το μπλογκ του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ στάθηκε στο γεγονός ότι όπως φάνηκε οι έδρες δεν παίζουν κάποιο σημαντικό ρόλο, αλλά εκείνο που προέχει είναι οι πράσινοι να παίξουν καλά και να πάρουν το προβάδισμα στη σειρά, ενώ τόνισε πως περιμένει αντίδραση από τον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικά έγραψε ο νεαρός φόργουορντ:

«Μετά από την κακή μας εμφάνιση στον πρώτο τελικό, καταφέραμε να αντιδράσουμε στο δεύτερο ματς στο ΣΕΦ και να επανακτήσουμε το πλεονέκτημα έδρας. Σε αυτά τα πρώτα δύο παιχνίδια φάνηκε ξεκάθαρα πως οι έδρες στη συγκεκριμένη σειρά δεν παίζουν κάποιον σημαντικό ρόλο.

Το ζητούμενο για εμάς στη συνέχεια της τελικής φάσης είναι να παίξουμε με τη συγκέντρωση που είχαμε στον αγώνα του ΣΕΦ και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Καθοριστική για την εξέλιξη του ματς ήταν η άμυνά μας στο τρίτο δεκάλεπτο όπου δεχθήκαμε μόλις εφτά πόντους.

Τώρα, πλέον, στο μυαλό μας είναι μόνο η αναμέτρηση της Κυριακής, όπου με τη βοήθεια του κόσμου μας θα πρέπει να πολεμήσουμε σκληρά για το 2-1. Αντιλαμβανόμαστε πως αυτό που συνέβη στον πρώτο τελικό δεν θα πρέπει να επαναληφθεί.

Είναι βέβαιο πως μετά την ήττα του στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός θα αντιδράσει, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μια σκληρή μάχη, την οποία πρέπει να κερδίσουμε. Απαιτείται υπομονή και συγκέντρωση απ’ όλους μας προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας. Κωνσταντίνος Μήτογλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ