Κάνααν: Ξεπέρασε τον Ρόμπινσον και βάζει πλώρη για τα 100 τρίποντα

Κάνααν: Ξεπέρασε τον Ρόμπινσον και βάζει πλώρη για τα 100 τρίποντα

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει να βάλει το όνομά του σε ένα κλειστό γκρουπ παικτών στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να αγωνίστηκε με μόλις οκτώ παίκτες απέναντι στον ΠΑΟΚ για τη 16η αγωνιστική της Basket League, ωστόσο κατάφερε να κάνει μια πειστική εμφάνιση και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ο Αϊζάια Κάνααν. Ο Αμερικανός σημείωσε 17 πόντους και μάλιστα έφτασε τα 77 τρίποντα στην καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ξεπερνώντας τον Τζέιμς Ρόμπινσον στην ιστορία των Ερυθρόλευκων, ενώ βάζει πλώρη για να φτάσει τα 100 και να μπει σε ένα μικρό γκρουπ παικτών.

Η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ για τον Κάνααν:

«Ο Κάνααν μετράει πλέον 77/162 σε 30 αγώνες στο ελληνικό Πρωτάθλημα, σουτάροντας με το εντυπωσιακό 47,53%. Με τα 77 εύστοχα τρίποντα ανέβηκε στην 8η θέση της λίστας των ξένων του Ολυμπιακού, αφήνοντας πίσω του τον Τζέιμς Ρόμπινσον που είχε 75 στη σεζόν 1999-2000 (75/201).

Δεδομένου του μέσου όρου καριέρας των 2,56 εύστοχων σουτ τριών πόντων ανά αγώνα στη Stoiximan Basket League, ο Κάνααν απέχει, θεωρητικά, 9-10 παιχνίδια από το να μπει σε μία πολύ ξεχωριστή, «ερυθρόλευκη» λίστα και να γίνει ο 4ος ξένος στην ιστορία του Ολυμπιακού που θα φτάσει τα 100+ εύστοχα τρίποντα Πρωταθλήματος.

Παράλληλα ο Κάνααν, με τους 17 πόντους που σημείωσε απέναντι στον ΠΑΟΚ, έφτασε και ξεπέρασε τους 300 στη Stoiximan Basket League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ