Τακιανός: «Προσπαθούμε τον τελευταίο μήνα μέσα από πολλά προβλήματα να βρούμε ξανά ρυθμό»

Τακιανός: «Προσπαθούμε τον τελευταίο μήνα μέσα από πολλά προβλήματα να βρούμε ξανά ρυθμό»

Ο Φώτης Τακιανός μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Απόλλωνα Πάτρας.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες και στις πειστικές εμφανίσεις επικρατώντας τους Απόλλωνα Πάτρας, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Ο Φώτης Τακιανός αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα, τονίζοντας πως μέσα από αυτά, προσπαθεί η ομάδα να βρει ρυθμό.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Φώτης Τακιανός:

«Προσπαθούμε τον τελευταίο μήνα μέσα από πολλά προβλήματα που έχουμε να βρούμε ξανά τον αγωνιστικό μας ρυθμό, είναι μια διαδικασία δύσκολη. Παλεύουμε κάθε μέρα. Ξέρουμε ότι οι εμφανίσεις μας δεν αρμόζουν στον ΠΑΟΚ, είναι αντιληπτό και θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις.

Σήμερα κάναμε ένα παιχνίδι που βοηθήθηκε πολύ από τους δύο παίκτες που ενσωματώσαμε στην ομάδα. Βοηθήθηκε όλη η ομάδα. Είναι η τρίτη φορά μέσα στη σεζόν που κάνουμε αλλαγές. Την πρώτη ήταν με τις προσθήκες Άλστον-Σμιθ, η δεύτερη με τον τραυματισμό του Άλστον και την αποχώρηση του Σμιθ και η τρίτη τώρα. Προσπαθούμε όλοι να κάνουμε το καλύτερο.

Η εμφάνισή μας ήταν ένα βήμα προς τα μπροστά. Στο παιχνίδι ελέγχαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του μέσα από την επιθετική μας παραγωγικότητας. Αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, ενώ στο δεύτερο είχαμε κάποιες ολιγωρίες. Μας περιμένει μια δύσκολη συνέχεια μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Εύχομαι να είμαστε υγιείς. Με ένα παιχνίδι την εβδομάδα έχουμε χρόνο να προπονηθούμε και να έχουμε την ενέργεια που απαιτείται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ