Παράσταση… τίτλου στο ΟΑΚΑ

Παράσταση… τίτλου στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του τρίτου παιχνιδιού της σειράς τελικών της Basket Leagaue και με το σκορ να είναι στο 1-1, ο νικητής αποκτά σοβαρό προβάδισμα τίτλου.

Συνεχίζεται σήμερα (10/6, 19:00) η σειρά των τελικών της Basket League, καθώς Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός επιστρέφουν στο ΟΑΚΑ, γι’ ακόμη μια αμφίρροπη αναμέτρηση. Από το… μηδέν αρχίζουν οι δύο αιώνιοι, αφού ο Παναθηναϊκός έκανε «break στο break» του Ολυμπιακού μέσα στο ΣΕΦ και ανέκτησε και πάλι το πλεονέκτημα έδρας, έχοντας τον πρώτο λόγο στο ΟΑΚΑ, για το 2-1 στους τελικούς.

Με τη σειρά στο 1-1, το Game 3 αποτελεί για τους δύο αντιπάλους, το πιο κρίσιμο παιχνίδι, αφού ο νικητής κάνει σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή. Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς από τη μία ο Ολυμπιακός απέδειξε στον πρώτο τελικό πως έχει το know-how για νίκη στην έδρα του αντιπάλου, την ώρα που οι πράσινοι έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα και πήραν πίσω αυτό που τους άνηκε, μέχρι την πρώτη ήττα τους στην Α1 φέτος, σε κανονική περίοδο και πλέι οφ.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν νέους απόντες και οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Τσάβι Πασκουάλ έχουν ο δύσκολο έργο να βρουν τους τρόπους να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο, στο έβδομο αισίως αιώνιο ντέρμπι της χρονιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ