Παπαγεωργίου : «Η διοργάνωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία»

Παπαγεωργίου : «Η διοργάνωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, αλλά και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, μίλησαν για το τουρνουά μπάσκετ Golden Cup του Nick Galis Hall.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, είχε την ιδέα για τη διοργάνωση του τουρνουά μπάσκετ Golden Cup, που διεξήχθη στο Nick Galis Hall το διήμερο 8 και 9 Ιουνίου, και μετά την ολοκλήρωσή του τόνισε:

«Μια ιδέα που κυοφορούταν στο μυαλό μου το τελευταίο καιρό πήρε σάρκα και οστά. Στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό. Να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές και κυρίως τα παιδιά, τους γονείς και τους προπονητές και να τους συγχαρώ για το αγωνιστικό πνεύμα και το ήθος που παρουσίασαν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Άλλωστε το μήνυμα είναι το ομαδικό πνεύμα που πρέπει να έχουν, γιατί το μπάσκετ είναι ένα ομαδικό παιχνίδι και το πνεύμα που επέδειξαν τα παιδιά κατά τη διάρκεια θα πρέπει να το μεταφέρουν, όταν μεγαλώσουν και στην κοινωνία, στην οποία καλούνται να είναι ενεργά μέλη. Να βοηθούν ο ένας τον άλλον, όπως συμβαίνει στο μπάσκετ, όπου δίνεται η ασίστ πάσα με τελικό σκοπό να επιτευχθεί το καλάθι. Όταν θα γίνουν ολοκληρωμένοι πολίτες στην κοινωνία, θα πρέπει να έχουν αυτά τα στοιχεία ενσωματωμένα, ώστε να υπάρχει αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια. Ευχαριστούμε τον Δήμο Θεσσαλονίκης που σε κάθε προσπάθεια είναι κοντά μας, όπως και σ’ αυτή που ξεκινήσαμε με το τουρνουά αυτό, το οποίο αισιοδοξούμε ότι θα γίνει θεσμός για την πόλη μας. Τον ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση του και τη διάθεση του να θέσει υπό την αιγίδα του την όλη εκδήλωση».

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, είχε να πει τα εξής για το τουρνουά της ΚΑΕ Άρης:

«Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Εθελοντισμού αλλά κι ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Αιμοδοσίας πραγματοποιήθηκαν αρκετές εκδηλώσεις στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Μια απ’ αυτές ήταν και το “Golden Cup”, μια πρωτοβουλία που ανήκει στην KAE Άρης και τον πρόεδρό της, Χάρη Παπαγεωργίου. Μια πολύ σημαντική διοργάνωση για τα μικρά παιδιά, στην οποία δεν υπάρχει ανταγωνισμός και ήταν παρούσες τέσσερις μεγάλες ομάδες της πόλης. Σκοπός είναι να μάθουν τα παιδιά από μικρή ηλικία την ομαδικότητα, τη συνεργασία αλλά και πόσο σημαντικός είναι ο αθλητισμός. Να βάλουν στην άκρη το εγώ και να βάλουν μέσα στο παιχνίδι το εμείς και το μαζί ώστε να καταφέρουν πολλά σημαντικότερα πράγματα στο μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ