ΚΑΕ Προμηθέας : «Το κενό του Παύλου είναι δυσαναπλήρωτο»

ΚΑΕ Προμηθέας : «Το κενό του Παύλου είναι δυσαναπλήρωτο»

Ο Προμηθέας Πατρών εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια του σπουδαίου διοικητικού ηγέτη του Παναθηναϊκού, Παύλου Γιαννακόπουλου.

Η ομάδα του Προμηθέα εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου κι έκανε λόγο για δυσαναπλήρωτο κενό τόσο με την απώλεια του, ενώ τόνισε πως οι ιδέες, το πάθος και η αγάπη αποτελούν σπουδαία παρακαταθήκη για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο του πρώην Προέδρου και Ιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Παύλου Γιαννακόπουλου. Το κενό που αφήνει ο σπουδαίος αυτός παράγοντας είναι δυσαναπλήρωτο, αλλά οι ιδέες του, το πάθος και η αγάπη του για τον Σύλλογό που υπηρέτησε και αγαπούσε, αλλά και το μπάσκετ, γενικότερα, είναι μια σπουδαία παρακαταθήκη για τον Παναθηναϊκό, αλλά και συνολικά, για τον ελληνικό αθλητισμό.

Ιδιαίτερα, εκφράζουμε, τα θερμά μας συλλυπητήρια στον γιο του εκλιπόντος, τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, την οικογένεια και τους οικείους του αλλά και όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού για την βαριά απώλειά τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ