Χολαργός : Ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με Κουφό

Χολαργός : Ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με Κουφό

Παρότι ανέβασε τον Χολαργό στην Basket League για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Στέργιος Κουφός δεν θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο του. Το «διαζύγιο» επήλθε εδώ και δύο 24ωρα για οικονομικούς λόγους, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, και δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα μέσω της παρακάτω ανακοίνωσης του Χολαργού: «Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ανακοινώνει την λύση […]

Παρότι ανέβασε τον Χολαργό στην Basket League για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Στέργιος Κουφός δεν θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο του. Το «διαζύγιο» επήλθε εδώ και δύο 24ωρα για οικονομικούς λόγους, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, και δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα μέσω της παρακάτω ανακοίνωσης του Χολαργού:

«Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον Στέργιο Κουφό.

Ο Coach επέστρεψε στο σπίτι του, τον Ιανουάριο του 2017, με στόχο να οδηγήσει τον ΧΟΛΑΡΓΟ σε ήρεμα νερά… Ως καλός «καπετάνιος» που είναι, τα κατάφερε.

Δεκαέξι μήνες αργότερα, έζησε με την ομάδα της καρδιάς του, ιστορικές στιγμές, μέρες χαράς και περηφάνιας, οδηγώντας τον ΧΟΛΑΡΓΟ για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Basket League.

Σήμερα, δεν θα πούμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν…

Ευχαριστούμε τον Στέργιο Κουφό για την σπουδαία συνεισφορά του στην πραγματοποίηση του ονείρου.

Του ευχόμαστε, μέσα από την καρδιά μας, να έχει υγεία και κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ