Στρέλνιεκς: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας»

Στρέλνιεκς: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας»

Ο Λετονός γκαρντ του Ολυμπιακού, Γιάνις Στρέλνιεκς, έδωσε το σύνθημα για τη νίκη ενόψει του τρίτου τελικού με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο ΟΑΚΑ με στόχο τη νίκη που θα του δώσει και πάλι το πλεονέκτημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Γιάνις Στρέλνιεκς πριν την έναρξη του τρίτου τελικού με τον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι Ερυθρόλευκοι έχουν κερδίσει ήδη μία φορά στο συγκεκριμένο γήπεδο και μπορούν να το ξανακάνουν, αρκεί να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο πλάνο τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναθηναϊκού για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου. Δεν είναι η κατάλληλη ώρα να μιλήσουμε για μπάσκετ. Έχουμε νικήσει σε αυτό το γήπεδο μία φορά και πρέπει να το ξανακάνουμε αρκεί να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Από τη στιγμή που το πλάνο δουλεύει δεν πρέπει να κάνουμε μεγάλες αλλαγές. Θα μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Στο Game 1 ήταν η στιγμή μου, αλλά ό,τι συνέβη είναι παρελθόν. Πρέπει να αρχίσουμε από το μηδέν».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ