Τζέιμς: «Προστατεύσαμε την έδρα μας»

Τζέιμς: «Προστατεύσαμε την έδρα μας»

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού μίλησε για τη νίκη επί του Ολυμπιακού στον τρίτο τελικό και έδωσε το σύνθημα ενόψει του 4ου τελικού.

Το δεύτερο βήμα από τα τρία που χρειάζεται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε το βράδυ της Κυριακής ο Παναθηναϊκός, μετά τη νίκη του επί του Ολυμπιακού με 73-58.

Ο Μάικ Τζέιμς μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι Πράσινοι προστάτευσαν την έδρα τους και πλέον πηγαίνουν στο ΣΕΦ για να πάρουν τη νίκη, με την οποία θα σφραγίσουν την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πρέπει να σκοράρεις για να νικήσεις, αλλά και η άμυνα μπορεί να βάλει τον αντίπαλό σου σε δύσκολη θέση. Θέλαμε αυτή τη νίκη για να προστατεύσουμε την έδρα μας. Πάμε στην έδρα του αντιπάλου με εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας, αφού τα καταφέραμε εκεί και πέρσι. Προσωπικά, σήμερα έχασα κάποια σουτ στο πρώτο μέρος, αλλά δεν με πείραξε γιατί έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό μου».

Για το αν η αποψινή νίκη είναι αφιερωμένη στον εκλιπόντα, Παύλο Γιαννακόπουλο, απάντησε: «Ήταν πολλά τα συναισθήματα. Δεν ήταν ο ιδιοκτήτης όσο είμαι εγώ εδώ. Ο Δημήτρης (σ.σ. Γιαννακόπουλος) είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος κι έχω την δική μου άποψη o,τι κι αν λένε, γιατί είναι πολύ σωστός μαζί μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ