Ρίβερς: «Είχαμε ενέργεια και ακολουθήσαμε το πλάνο μας»

Ρίβερς: «Είχαμε ενέργεια και ακολουθήσαμε το πλάνο μας»

Ο Κέι Σι Ρίβερς επέστρεψε σε υψηλές πτήσεις και βοήθησε τα μέγιστα, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πάρει τη νίκη στον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό (73-58). Ο Αμερικανός γκαρντ του Τριφυλλιού αγωνίστηκε για 31:05 λεπτά, στα οποία είχε 15 πόντους, ενώ παράλληλα κατέβασε 4 ριμπάουντ και έδωσε 1 ασίστ. Ο 31χρονος άσος μετά τη λήξη […]

Ο Κέι Σι Ρίβερς επέστρεψε σε υψηλές πτήσεις και βοήθησε τα μέγιστα, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πάρει τη νίκη στον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό (73-58).

Ο Αμερικανός γκαρντ του Τριφυλλιού αγωνίστηκε για 31:05 λεπτά, στα οποία είχε 15 πόντους, ενώ παράλληλα κατέβασε 4 ριμπάουντ και έδωσε 1 ασίστ. Ο 31χρονος άσος μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τους Ερυθρόλευκους, τόνισε ότι οι Πράσινοι έβγαλαν ενέργεια στο παρκέ και ακολούθησαν πιστά το πλάνο τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Νιώθω καλά. Μπορώ να το πάω καλύτερα, αλλά σήμερα είχαμε συνεισφορά από όλους τους παίκτες. Είχαμε σκαμπανεβάσματα, αλλά μείναμε στο πλάνο μας και τα καταφέραμε. Όταν δεν πάνε καλά τα πράγματα, πρέπει να συνεχίζεις στο παιχνίδι. Στο μπάσκετ, πρέπει να είσαι σκληρός και να παλεύεις μέχρι το τέλος. Σήμερα είχαμε μεγαλύτερη ενέργεια, όλοι έδωσαν κάτι ξεκινώντας από την άμυνα και δίνοντας ώθηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ