Πρέλεβιτς : «Το μήνυμα είναι πως αυτό το Κύπελλο είναι μόνο η αρχή»

Πρέλεβιτς : «Το μήνυμα είναι πως αυτό το Κύπελλο είναι μόνο η αρχή»

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς είδε την ταινία μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ και επισήμανε ότι το μήνυμα που στέλνει είναι πως αυτό το Κύπελλο είναι μόνο η αρχή.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς ήταν παρών στο σινεμά που έγινε η παρουσίαση της ταινία του ΠΑΟΚ «Final 2018 – The movie». Ο πρόεδρος της ασπρόμαυρης ΚΑΕ τόνισε ότι αυτό το Κύπελλο που κατέκτησε ο Δικέφαλος είναι η αρχή από όσα έρχονται…

«Ένιωσα υπερηφάνεια βλέποντας την ταινία», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Είμαι τυχερός που ήμουν και στο παιχνίδι. Το να γίνει μία ταινία για ένα τέτοιο γεγονός με πρωταγωνιστές τους παίκτες είναι συγκινητικό. Η ταινία έχει το μήνυμα ότι εδώ είναι μόνο η αρχή».

Ποια ήταν η πιο έντονη στιγμή κατά την άποψη του στο ντοκιμαντέρ: «Εμείς είμαστε χρόνια στον αθλητισμό και ξέρουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα μας. Σαν φίλαθλος βλέπεις το παιχνίδι εντελώς διαφορετικά αυτά τα 94 λεπτά. Το πιο έντονο συναίσθημα ήταν όταν τελειώνει το ματς, εκεί που τελειώνουν τα πάντα… Είναι σίγουρο ότι και η στιγμή με τη φανέλα από τον τελικό του 1991 στη Γενεύη μέσα στο ντοκιμαντέρ είναι πολύ έντονη στιγμή. Δεν περίμενα ότι θα έχουμε και κάτι από το μπάσκετ μέσα στην ταινία».

Για το αν το μέλλον είναι εδώ: «Αυτό είναι δεδομένο. Λίγη υπομονή πρέπει να έχουμε γιατί όλα τα καλά πράγματα έρχονται στην ώρα τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ