Τα βήματα του Λεσόρ έγιναν… τετράποντο για τον Παναθηναϊκό – Διακοπή στα Λιόσια για υβριστικά συνθήματα κατά της Τσαρούχα

Τα βήματα του Λεσόρ έγιναν… τετράποντο για τον Παναθηναϊκό – Διακοπή στα Λιόσια για υβριστικά συνθήματα κατά της Τσαρούχα

Διακοπή στο κλειστό των Άνω Λιοσίων με αφορμή μία φάση που εξόργισε τους οπαδούς της ΑΕΚ που άρχισαν να βρίζουν εν χορώ την Βάσω Τσαρούχα που διάκοψε το ματς.

Άσχημη εξέλιξη στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στα Άνω Λιόσια! Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Ένωση μπήκε δυνατά και έριξε τη διαφορά στους έξι πόντους και εκεί έγινε η φάση που ξεσήκωσε άπαντες στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Λεσόρ σε επίθεση του Παναθηναϊκού φάνηκε να κάνει βήματα, η Τσαρούχα ήταν μπροστά, αλλά δεν είδε παράβαση και ο Γάλλος έδωσε στον Γκριγκόνις που ευστόχησε για τρεις. Μάλιστα στη συνέχεια υπήρξε και τεχνική ποινή στην ΑΕΚ για τις έξαλλες διαμαρτυρίες του ΜακΡέι, με τους «πράσινους» να πετυχαίνουν… τετράποντο σε μία φάση που η μπάλα θα ήταν για την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Ιταλία – Ελλάδα 12-14: Γαλανόλευκη για φίλημα «πέταξε» για τους 4 του Παγκοσμίου

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν υβριστικά συνθήματα κατά της Τσαρούχα από τον κόσμο, με τους διαιτητές να διακόπτουν το ματς και να φεύγουν για τα αποδυτήρια. Ύστερα από αρκετά λεπτά και μετά από παράκληση του Δημήτρη Μαυροειδή, τα πνεύματα ηρέμησαν κάπως και αποφασίστηκε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ