Αταμάν: «Έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα στο πρωτάθλημα γιατί έχουμε νικήσει δύο φορές τον 2ο»

Αταμάν: «Έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα στο πρωτάθλημα γιατί έχουμε νικήσει δύο φορές τον 2ο»

Ο Εργκίν Αταμάν εξήγησε γιατί ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο πλεονέκτημα στην Basket League

Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 20άρα την ΑΕΚ μέσα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, καθως επικράτησε με σκορ 89-69 της «Ένωσης», στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Διαβάστε επίσης: Ιταλία – Ελλάδα 12-14: Γαλανόλευκη για φίλημα «πέταξε» για τους 4 του Παγκοσμίου

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Χάσαμε από τον Άρη, αλλά και πάλι έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα στο πρωτάθλημα, έχουμε νικήσει δύο φορές τον 2ο. Ξέρουμε πως πρέπει να είμαστε σοβαροί στο πρωτάθλημα, δεν είναι εύκολη η ατμόσφαιρα στην έδρα της ΑΕΚ.

Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Στην 3η περίοδο δεν αρχίσαμε καλά, αλλά αντιδράσαμε και νικήσαμε. Είναι σημαντικό να τα πηγαίνουμε καλά και στην Euroleague και στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο, στο οποίο πηγαίνουμε τώρα».

Για το αν η ομάδα του είναι έτοιμη για τον 2ο στόχο της στο Κύπελλο Ελλάδας: «Δεν είναι ο δεύτερος στόχος μας. Ο πρώτος στόχος μας είναι η Euroleague, ο δεύτερος είναι το πρωτάθλημα. Το Κύπελλο είναι μόνο τρία ματς. Θα δούμε τι θα γίνει. Πολλές φορές υπάρχουν εκπλήξεις. Φυσικά, πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Όμως, πιο σημαντική είναι η Euroleague και το φινάλε της σεζόν με το πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ